Новини

Valgorect – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

Bone в крака ми започна да се оформя преди пет години. Майка ми имаше същия проблем и аз съм чувал за наследствено предразположение към това заболяване. Дълго време те не са причинили много дискомфорт, за последните 3 месеца разбрах, че трябва да направя нещо с тях. Тогава очите ми бяха хванати реклама мехлем мрежа “Valgorect”.

От известно време тя е била в отметките си, но по време на следващото обостряне на болката след носенето на обувки с токчета търпението ми дойде към своя край. Реших да поръчате мехлема, и в същото време да пиша безпристрастен преглед на ефективността на използване на крема “Valgorect”. В магазина и GT; & GT;

Характеристики
Стил>
valgorect SPAN>

Преди да поръчате, както обикновено в нашето семейство, се е консултирал със съпруга си и получи благословията си. Следваща час прекарах четене становища по “Valgorect”, поставени на различни мрежови ресурси. Становищата бяха доста противоречиви, тъй като аз бях отново убеден, че нашият преглед ще бъде полезно и за други хора с подобен проблем.

За да поръчате този път не е много да се каже. Обслужване на най-високо ниво. Професионално, ясно, но не много бързо. Но доставени строго в рамките на определеното време, така че общото усещане на онлайн магазина по-приятен.

Съпругът седна да разгледа получената пакет “Valgorect”. Защото, за да разбера аз бях откровено прекалено мързеливи, аз се огранича до положителен извод, и характеристиките на прехвърлянето на лекарството с изследвания на EUROPEN.

маз е показан за следните симптоми:

 • растежа на костите и хрущялите на метатарзална глава на крака във всички етапи на проява;
 • възпалителни процеси, протичащи във вече образуван кост;
 • появата на болка при ходене;
 • ранните етапи на развитие на плоско стъпало;
 • образуването на мазоли, notoptera и ogloblini в областта на костта.

лекарството се състои от натурални съставки, които имат комплексно въздействие, и да се отърве от костите и болезнени симптоми, само за месец. Ще се опитам!

Принципът на действие valgorect

Компонентите, включени в състава на лечебен крем “Valgorect”, имат върху костната противовъзпалителен ефект, като по този начин намаляване на болката симптоми израстъци и намаляване на размера на деформацията на ставата.

Основните активни вещества в комплекс с такъв чудотворен ефект:

 • медицински жлъчката, е известна с противовъзпалителни и аналгетични свойства;
 • палмово масло, върне тон на кръвоносните съдове и тъкани около костите;
 • салицилова омекване на едрината на кожата на краката киселина;
 • състав от екстракти от лечебни растения;
 • екстракт планински Arnica осигуряване на лечебен ефект;
 • глицерин той, свързващото вещество на цялата композиция и омекотяване ефекти на салицилова киселина.

крем “Valgorect” има още по-голям ефект в случай на използване с други ортопедични средства. За чистота на експеримента съпругът ми и аз реших да проверя смела декларация на производителя, като се използва мехлем в чист вид.

Как да използвате valgorect

На първо място, ние направихме всичко стриктно съответствие с инструкциите, а след това моят приятел, който се оказа, че са опитвали вече това лекарство не се препоръчват ни по-ефективно прилагане формулировка:

 1. Направи вана за крака с любимите си етерични масла и соли. Крака изцяло потопен, температура избираем точно над удобно. Stand докато водата започва да се охлади и се долива с горещ същата температура.
 2. Opolaskivaniem фута добре под течаща вода.
 3. Wipe сухо. Препоръчително е да се използва памучна кърпа, но вие можете Тери.
 4. За сухи крака прилагат малко количество крем “Valgorect”. Обърнете специално внимание на областта на костта. – нашите основни проблемни области
 5. трие инструмент с меки кръгови движения масаж докато напълно се абсорбира. Ако се прилага мехлем на малки порции -. Процедурата може да се повтори
 6. След групата напълно абсорбирана от нормално износване или топли вълнени чорапи и лягане. В идеалния случай, трябва да се постави в лентата за закрепване, но тъй като ние решихме да не ги използват – оставям на вашата преценка
 7. OL>.

  Първият ефект забелязах сутринта. Спал подуване, костен спря боли. За да отпразнува, нося токчета, а той едва го прави у дома от работа. До обяд, костта започва да боли отново. Да видим дали ефектът от по-дългосрочна употреба по-дълго.

  достойнство valgorect

  Това е почти един месец и половина, тъй като ежедневно използвате “Valgorect” от костта. Въпреки, че се съмнявах, ефективността му в началото на ефекта е все още там, макар и не толкова ярко, както е гарантирано от производителя.

  Краката са по-малко уморени, и болката в ставата Забравих всъщност, така че изпитваме сега триумфално завръщане по петите! Съпругът каза, че за чистотата на експеримента, ние трябваше да се измери обиколката на крака, за да се използва и един месец след ежедневно приложение на тази маз от костния крака. Той казва, че костта е заспал, и мисля, че е един и същ размер, добре, може би малко намален.

  Разпределяне следните предимства от използването на това лекарство:

 • намалява крак умора;
 • намалява болката възникнала в ставата;
 • има ползотворен ефект върху кожата на крака и костите;
 • , казал мъжът, за да влезете. Намалява издуването на хрущяла.

Съветвам ви да опитате и вие. Споделете вашите мнения и коментари чрез формата по-долу!

Поръчка отстъпка

опити valgorect

Ирина Г., на 25 години, от Barista: EM> майка кост, аз след 4 години работи като Barista, също започва да се развива. През целия ден на краката ми, балет апартаменти не винаги са удобни, като цяло, довиждане “Louboutins”, Hello маратонки вече няколко опита на композиции и скоби – нищо не помогна. Реших, а не такива големи пари. Поръчано. Честит като слон. Отново, аз нося високи токчета! На вашите съвети, измерена на обема на крака – това стана по-малко! EM> Благодарим Ви за преглед, сте направили живота си малко по-добре! EM>

Александър Громова, пенсионер: EM> В началото си мислех нещата, някои от съученичка намерени, и хората казват, наистина помага. Тук съм, 2 месеца по-късно мога уверено да се каже, че наистина резултатът е страхотно! EM>

Съвестина Първанова

Съвестина е 36-годишен личен треньор, който се наслаждава на хокейната, медитативната и безпилотната фотография. Тя е светла и дарява и може да бъде много садистична и малко садистична.

Тя е мюсюлманка в България. Започва да учи спортна наука в колежа, но никога не е завършила курса. Тя е обсебена от четене.

Физически, Съвестина е в доста добра форма. Тя е средна височина със светла кожа, червена коса и кафяви очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. След като майка й починала, когато била млада, тя била отгледана от баща си

В момента тя е единична. Съпругът й е Тайлър Камерън, който е на 8 години по-възрастен от нея. Те се разпаднаха, защото Кристин се чувстваше заплашена от интелигентността на Съвестина.

Най-добрият приятел на Съвестина е личен треньор, наречен Мириам Симс. Те са неразделни. Тя също се мотае с Мати Стенли и Таня Чандлър. Те обичат да изучават нови езици заедно.

Може също да харесате...