Smartwatch V8 - часовник, ревюта, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?
Новини

Smartwatch V8 – часовник, ревюта, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?

Някой идеята за формата на Смартчасовник изглежда безполезен, някой,

без тези неща вече не може да живее. Аз наскоро писа за това, че лично за мен няма смисъл от фитнес гривна, но имаше много хора, че тези джаджи помогнат. Като цяло, това е време за нов преглед на пазара на смарт часовници, в действителност 2018 донесе

много интересни нови функции.

Колко полезна Smartwatch V8?

На първо място, това е часовник и можете да видите колко е часът. На второ място, те са подвеждащи известия “tranaut” цялата си дейност чрез GPS, наблюдение на здравето, с качеството на съня, нека ви плащат за стоки чрез NFC, подкрепят стандартните приложения и са оборудвани с гласови асистенти, някои може да се използва като телефон без телефона себе си.

Как те се различават от фитнес гривни?

Ако всичко да се опрости примитивното, а след това най-простите гривните могат да се показват само време (и след това не разполагат с екран), уведомлението (без подробности, под формата на икони), и следите активността и сън. Е, часовници са с големи сензорни екрани, пълни операционни системи, поддържат приложения на трети страни, да се извеждат съобщения и снимки цяло, често са оборудвани с GPS, NFC, а понякога дори и слотове за SIM-карти.

С една дума, гривни “tranaut” разходки и тренировки, а Смартчасовник е многофункционален носене на притурка на китката.

Въпреки това, както често се случва, форматите започват да се смесват. Помните ли как, след като е било възможно да се направи ясно разграничение между смартфон и комуникатор, а след това на концепцията за смесени в и оцеля понятието “смартфон”. Някои носими устройства са трудни за атрибут на определен вид. Например, фитнес гривна с голям екран и операционна система, с минимален брой налични приложения, без GPS и NFC. – но все още функционални конвенционалните микро гривни

Как да изберем Smartwatch V8?

Първо, определи платформата. Сега има четири:

  • watchOS: операционна система от Apple за Apple Watch с удобен приложения за фитнес и напреднали мониторинг на здравето, позволява на часовника да работи автономно, без телефон
  • .

  • Носете

    Операционна система: OS от Google, които по-рано се наричаше Android Wear. Много приложения, глас асистент, безжичен плащане, работа в офлайн режим.

  • TizenOS: използвани smartwatches Samsung разполага с красив дизайн, се поддържат от собствената си система за плащане Samsung Pay. Минус няколко приложения.
  • Fitbit. Частната ОС, приложения, малки, платежната система, Pay Fitbit (работи в Русия)
  • Garmin: имуществената операционната система, приложенията, малко, платежната система Pay Garmin (работи в Русия)

.

Всички платформи, с изключение на “epplovskoy” работи с Android и IOS.

На второ място, да реши дизайна (има кръгли циферблати са правоъгълни, са компактни устройства, които не са), допълнителни опции (ако имате нужда от разговори, слот за СИМ-карти, колко важно е наличието на GPS и

NFC). Разбира се, часовникът подмамени, така че те са по-скъпи, така че в крайна сметка всичко се определя сумата, която сте готови да се откажат.

Най-добрият сегашния модел

Apple Watch 3

Може би най-добрите умни часовници, които можете да си купите днес. Разбира се, ако имате iPhone. Не е много по-различен от второ поколение, с изключение на това, че по-мощен хардуер, по-упорити, батерия и LTE поддръжка в някои части на модела. Но с помощта на софтуер SIM Esim, така че в Русия тези промени са безполезни. Гледайте подкрепа GPS, устойчив на атмосферни влияния (може да бъде потопен до 50 метра), отлична активност монитор, съня, сърдечната честота. Батерията издържа средно за няколко дни. Също така имайте предвид огромното разнообразие от ремъци за всеки вкус.

LG Watch Style,

Красива часовник на базата на операционната система на Wear, със защита срещу вода (IP67) и лесно лента за глава, за да се контролира. Не NFC, без GPS, сензор за пулс, не, цял живот от батерията (за деня) не е особено

впечатляваща. Но красив, деликатен, мощен (Snapdragon Wear). И сравнително евтина.

LG Watch Спорт,

Масивна часовник с по-голям екран и по-важното е, с по-висок капацитет на батерията, GPS, LTE (на някои пазари), NFC и сензор за пулса на борда.

Fitbit Versa,

Нов модел, който току-що излезе в продажба. Предлага квадратен екран, хубав дизайн, компактни размери. Платформа – OS Fitbit. Има NFC, 2.5 GB памет за съхраняване на музика, сензор за пулс. дейности за качество за проследяване и обучение (часовникът автоматично ще определи началото на обучението и видът, продължителност, интензивност, дават индивидуални препоръки). време Life с едно зареждане щастлив до 3-4 дни. Също така заяви, защита на водите (потапяне до 50 метра, часовникът може да плува и “е важно да следите” тренировки в басейна).

Все пак, някой ще намерите дизайн несериозна, и се оплакват от липсата на GPS. Е, изборът на приложение е оскъдна и софтуер като цяло.

Fitbit йонийски,

предишния модел от Fitbit. В сравнение с Versa е оборудвана с по-малко обемисти батерия (2-3 дни) за по-бавно, по-тежка. И все пак, може би, не най-красивата, но това е въпрос на вкус.

Samsung Gear Спорт,

Advanced часовник за активен начин на живот. Застанете с качество на картината годни за плувци (автоматично проследяване на тренировка в басейна), GPS поддръжка и NFC. Въпреки това, бих искал по-обемен батерия достъпно е с продължителност до два дни.

Samsung Gear S3,

Един от най-добрите смарт часовници днес. Работа на базата на Tizen OS. Добър екран, лесен за управление, което се дължи на панела (пръстена на циферблата), по желание винаги включен дисплей (анимиран часовник винаги се показва), напреднали дейности по проследяване. Има GPS и NFC. Предлага се в два модела – Класически и Frontier. И двете защитени от вода и прах (IP68), а втората също от ритниците + поддържа 3G / LTE (но се използва Esim като в Apple, така че в Русия връзката няма да работи). Батерията издържа в продължение на 3-4 дни живот на батерията. Недостатъкът на двата модела са обемисти и тежки.

Garmin Forerunner 735XT,

Смартчасовник по своя собствена платформа от производителя, който “изяде куче” на създаването на приспособления за туристи и спортисти. На първо място не е отпусната живот запис на батерията – до 11 дни. Но все пак голям монитор всички видове дейности (включително триатлон), подходящи за плуване, защитени от удар, подкрепят играча управление на телефона. Винаги да се показва времето в черно-бяло на голям екран (като не засяга, между другото). Има GPS и NFC. Патентована технология Elevate непрекъснато следи пулса и дава точен прочит на изгорените калории.

дреха Vivoactive 3,

Много подобен на 735XT е възможно, само с едно докосване на екрана. По-слабата батерия до 7 дни, но тя все още е много по-добре, отколкото на състезателите. И отличава със своята подкрепа на алтиметъра да следите промените в надморската височина.

Sony Смартчасовник 3.

Този часовник може да се счита за селски, но те са сладък и евтин. Функционалност на ниво – NFC, GPS модул, защита от прах и влага IP68. Минуси – до два дни от живота на батерията, без пулс, слаб източник на вибрации, версия на Android Wear стар (моделът не е нова)

.

Asus ZenWatch 3,

Този часовник на базата на операционната система Wear 2.0 на първо място се открояват дизайн – тънък и стилен метален корпус. Работа на базата на Snapdragon 2100, защитени от прах и влага съгласно IP67 стандарт, евтин. Но: без пулсомер, GPS и NFС, разнообразие от ремъци са оскъдни, техният обичай планината

.

Huawei Watch 2,.

Както и в конкуренция, диапазонът е разделен на два модела – класически и спортни. Въпреки, че те изглеждат еднакви, без да се броят на лентите. И още един спортен модел е по-напреднали – има версия с поддръжка на LTE (без simok, нормално nanoSIM слот). Гледайте спецификации – Snapdragon Носете 2100, 4GB памет, GPS, сензор за пулса (може да изчисли VO2), защита срещу вода и прах IP68. OS Носете OS 2.0. Батерията на времето животът е така, така достига 1,5-2 дни и екраните по днешните стандарти малки.

Polar V800 HR,

Същата възможност, когато е трудно да се отдели фитнес гривната и умни часовници. Това е най-умен фитнес гривна по своя собствена платформа. Притурката поддържа всички мобилни операционна система, предназначена за проследяване на активността в различни спортове (GPS, практика профили, съвети за подобряване на ефективността, плуване, Strava сегменти и TL). Минуси – батерията в продължение на 12 часа в режим на активна работа, монохромен екран 128х128. Възможност за постоянно наблюдение на сърдечната честота, но само с включен пакет външен сензор за Bluetooth.

Xiaomi Huami Amazfit Smartwatch 2,

Подобен притурка от поредицата “и не гледат и не гривна”. Но евтин и с високо качество, както е в случая с Xiaomi. Изглежда добре, работи с едно зареждане в продължение на 3-5 дни, поддържа GPS, заяви сърдечната честота, която е подходяща за плувци. Цвят екран осигурява приличен четливост при ярко слънце, има много лица, които да избирате, поддръжка на MP3. За любителите на спорта -. 11 тренировка профили, изчисляване на усвояването на кислород (VO2 макс), на ефективността на упражняване, ниво на стреса и времето за възстановяване

IWO IWO Смарт Watch 2,

Завършване на прегледа на евтин копие на Apple Watch. Това се случва понякога, Да. И за много малко пари. И ревютата на таблета в Общото е добро. Устройството е защитен от пръски вода (но за плуване не се препоръчва), снабден с IPS екран, се свързва с телефон чрез Bluetooth, можете да провеждате разговори, има термометър, пулсомер, диктофон, MP3 плейър. Батерията издържа в продължение на 1-2 дни.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...