Smartwatch A1 - часовник, ревюта, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?
Новини

Smartwatch A1 – часовник, ревюта, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?

Днес имам друго копие на Apple Watch – SmartwatchA1.

Това копие на смарт часовника не е първият опит на нашите китайски братя да направят нещо като притурка повече известната марка. Но не и най-лошото. В сравнение с по-рано GT версията 08 – те станаха по-модерна и надеждна

.

С дизайна на производителите не се притеснява

и просто копират часовника на Apple, но с по-скромни възможности. За да се конкурира с оригинала, те са наистина тези разходи. Магазини в Китай цената започва от $ 9. Купих на Aliexpress тук.

Оборудване

Часовникът дойде опаковани в сладък кутия, изработена от дърво. Този пакет няма да се срамува от тях дори на никого.

Вътре всичко е стандартно. Часовника в найлонова торбичка, кратко ръководство на китайски и английски, а много дълъг USB кабел – микро USB, колкото е 20 см

случай на часовника е алуминий, влага и устойчив на прах, с пластмасова корица, направен в цвета на лентата. Тя е изработена от мек силикон, и можете да избирате от пет цветови варианта: бяло, черно, синьо, зелено, червено. Закопчалката е стандарт, и мисля, че с течение на времето може да се износи, но докато часовникът седи много здраво.

Меню многоезична, руски език е. За разлика от предишните модели, преведени доста добре.

размери звено – четиредесет и девет mm * четиредесетmm * 11 мм

.
Основните характеристики на SmartwatchA1

Не очаквайте тези часове някои супер производителност. Бюджет 6261 MTK процесор, 128 MB RAM и 64 MB вътрешна памет, която може да се разшири чрез микро SD. По искане на производителя, подкрепено карти до 32 GB. С 16GB трябва да работи без проблеми.

Display тук дисплеят с диагонал 1,54 и с резолюция от 240 * 240 пиксела. Около екрана е доста широка рамка. Сензорът в тези часовници не е въпрос, на стойност мина перфектно. Яркостта и контраста достатъчно. Но ъгли на видимост не са толкова добри. Дори и с малък наклон на картината е доста изкривена.

Connected часовник за смартфони Android и IOS на. Комуникация

с смартфона е чрез Bluetooth 3.0. Въпреки това, с последните няма да бъде на разположение на всички функции. Например, не може да контролира камерата и ще бъде на разположение на съобщения. В Генерал тези функции, които изискват приставка инсталация. На смартфони, работещи на Android може да го изтегли от магазина възпроизвеждане, използвайте кода за бърза реакция от менюто часовник.

Друга особеност на SmartwatchA1 е слота за SIM картата. С инсталирана СИМ-карта това устройство се превръща в нещо като часовник мини смартфон. Външен говорител и микрофон позволяват лесно да се говори като нормален мобилен телефон. Можете също така да получавате и изпращате SMS съобщения. Можете дори да отидете онлайн, но с много ниска скорост.

Какво мога SmartwatchA1

Без връзка към смартфон е часовник с календар, будилник и бутон калкулатор, който микроскопичен, така че те трябва да бъдат по-свикнали. Можете да слушате музика дистанционно от телефона или флаш диска ви.

Вградена камера 0.3 MP ви позволява да правите снимки с устройството. Но най-вероятно включите ли веднъж. Качеството на изображението е получено такова, че изгуби желание да го включите. Но свързване към смартфон, можете отдалечено да контролира своята камера и дори извеждат на часовник монитор.

В комбина с мобилни устройства, можете да ги използвате като слушалки също са на часовника ще получите SMS съобщения и различни известия. Все пак става достъпна за да видите разговорите влизат и адресна книга.

От “фитнес” функции в SmartwatchA1 е полу – автоматично крачкомер. Много полезна опция, но резултатът не е много точен и вие трябва да го включвате и изключвате ръчно. Мониторингът на сън работи по-скоро като таймер. Заспиване тя трябва да включва и събуждане на разстояние. Определението на етапи на съня, разбира се, не не. Можете също да персонализирате дейността напомняне. Гледайте да

не се вземат под внимание, независимо дали се движи или не, а просто изпращане на сигнала, след определен период от време.

автономия.

яде SmartwatchA1 капацитет батерия 380 ма. Пълен работен ден такса от 1 до 2 часа. В режим на готовност, че може да осигури до 7 работни дни, както и около 2 дни, когато се използват със смартфон.

В края

SmartwatchA1 много като него за приликата му с притурка от марката “Apple”. Голям брой от функции и ниска цена. В този ценови диапазон, конкуренти имат почти никакво А1. Освен, че DZ09. Проучване на следните смарт часовници могат да бъдат намерени тук.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...