Новини

Silane Guard – течност стъкло: отзиви и начин на употреба

Силан Guard U> – течност стъкло, което считаме за в тази статия е специален полиране инструмент. Това има ефект, подобен на използването на такъв химичен състав течност стъкло за покриване на части от тялото на колата. Полски повърхности и елегантен и добре поддържан вид, прикрива драскотини.

Познаването продуктите

Искате ли да направите колата си изглежда като нов? Сега за тази цел не е необходимо да се извърши в сервизен център. Машина за полиране на повърхности в дома е използването на новите течно стъкло мнения Силан охрана, които ще бъдат обсъдени по-нататък. Също така се научат характеристиките на това вещество.

Odnomomentnoe течност Силан Уилсън стъкло Guard за мнения главно счита за добра покупка. Той се произвежда от японската компания за създаване на водоотблъскващ ефект и покрития за защита от такива външни щети като малки драскотини, както и влияния, които носят най-различни агресивни реагенти в студения сезон.

Благодарение на иновативни методи за производство на такива продукти е станало възможно да се създадат инструменти със защитен състав, който е лесен и удобен за използване. Това Wilson Силан Guard – течност стъкло, което ще бъде обсъдено в статията

.

Има ли защита течност стъклото на?

За да се гарантира на защитните свойства на организма, много шофьори трябва да използват най-различни специални инструменти. Те са направени под формата на нокти и восъци. След като научава, ползите от използването на тези продукти можете успешно да изберете най-добрият вариант.

Следва да се осигури Всички тези вещества, ефектът на капака на коша на вагона на блясък със защитен слой от химически компоненти. Основният недостатък е краткосрочен продължаването на този ефект. Отзиви на течно стъкло Силан Guard е много по-добре от продуктите на конкурентите. Някои потребители свидетелстват за факта, че покритието от други производители, изчезнала от повърхността на колата веднага след колата се измива първи път.

Сила ценности, които са отбелязани на защитния слой, ако е създаден по този начин са твърде ниски. Този продукт е, така да се каже, декоративни функции, за да се гарантира, привлекателен външен вид на автомобила.

Промени за по-доброто Силан гвардия

Иновативни продукти от производители от Япония са предоставили възможност да се прилага “silnowo” с цел да се създаде течност стъкло. С помощта на това вещество гаранции, които защитават повърхността на тялото, който ще издържи дълго време.

Уникалното съчетание на компоненти ще се постигне отлична обработка на повърхността на колата. Външен вид тя отново ще бъде блестящ, а също така ще осигури защита на качеството от агресивен влиянието на външни фактори на дълъг период от време. За такова покритие не е опасно, ако това ще бъде отмита по време на ръчно или механично начин да се измие колата. Да бъдат защитени от вредните ефекти на детергенти към покритието на тялото.

Успешно се съпоставят параметрите на цена / качество, както е видно от обратната връзка на течност Силан Уилсън стъкло гвардия, предложени в тази статия. Този продукт е обичан от любителите на автомобили.

Но за да изгодно да купуват инструмента, бъдете сигурни, че продавачът има добросъвестно ви предложи качествен продукт. Пазете се от фалшификати, за да получите наистина надеждни продукти.

Как да се използват тези продукти Силан Guard

За прилагане на веществото на части от повърхността на колата ще трябва да бъдат внимателно запознаване с особеностите на тези процедури и стриктното спазване на технологията. Производството на такава работа е необходимо от гледна точка на наказателното поле, защитени от пряко въздействие, причинено от слънчева светлина и прах. Това ще гарантира перфектната красота на полирана повърхност.

Не използвайте този продукт, ако температурата на улица минус. Неспазването на тези правила води до реалните мнения за измамата. Liquid Силан Уилсън стъкло охрана трябва да се използва в съответствие с инструкциите, след това няма проблеми и няма оплаквания за качеството.

Трябва да се прилага слой от разтвора на малка площ на тялото. Важно е да се знае, че не всички в колата могат да се справят тези течности.

Не се препоръчва прилагането на вещества на повърхността:

  • изработен от пластмаса;
  • в коли броня;
  • части, изработени от гума или хром;
  • стъклени повърхности и фарове.

Характеристики на работа с течен Силан Guard

Ако инструментът е случайно удари по повърхността на частите, избършете ги с влажна кърпа. По вещество удари върху дрехите, то трябва да бъде бързо отмива.

Feature на подаване на заявлението – това е важно, за да започне процеса на полиране веднага, след като той е подал молба състава на повърхността. Освен това, работата трябва да се направи бързо.

Работа с полски, който има свойства, подобни на разтопеното стъкло, валиден само в райони, където вентилацията работи добре. В отворено състояние, същността дълго време, за да се поддържа не се препоръчва: да го използвате веднага след отвори

.

Оборудване на Европа Силан Guard

Закупуването течност стъклени Силан охрана коментари, които са положителни, така и понякога отрицателен, ще получите заедно със специалната гъба апликатор и тъканта, за да изпълни raspolirovka.

Преди да започнете употреба на веществото, сложи ръце латексови ръкавици. Основният компонент включен в течността – силан. Забранен неговото използване в храни. Съхранение не е допустимо, ако има открит огън. Изберете мястото, където веществото не могат да получат деца, тъй като тя ще бъде много опасно за тяхното здраве. Отзиви на клиентите на Уилсън Силан Guard (течен стъкло) продължават да се помисли в тази статия.

В случай на случайно проникване на вещества в кожата на лицето и очите да се изплакнат с течаща вода в продължение на 15 минути.

Условия за ползване “Силан”

За да приложите продукта, предварително измиване и сухо колата, сухи и чисти повърхности. На следващо място, извършване на обработката на всички части на тялото, като се използват за тази цел обезмаслител. Без прилагане на тези задължителни процедури, по-нататъшна работа няма да доведе до желания резултат.

Сега можете да приложите течност стъкло Силан Guard, отзиви на клиенти, гарантира ефекта от прилагането му. На следващо място, трябва да го raspolirovat с кърпа. След това ние трябва да се даде време за да се осъществи укрепен. Този период продължава до 8 часа. Текстът на подробните инструкции, които разказват за функциите на продукта за кандидатстване, погледнете в полето за опаковане.

Как да съхранявате восък

Feature на спестявания в случай на течни Силан Уилсън стъкло Guard, което мнения понякога са противоречиви, е необходимостта да се придържат към индекси на температурни крайности. Вие не можете да съхранявате неща в места, където въздухът е по-топла от 40 градуса.

не е позволено замразяване и съхранение в условия минусови температури. Невъзможно е да се получи полският пряка слънчева светлина. При спазване на тези правила, за срока на прилагане на полската може да бъде до 5 години от датата на производство, както е посочено от производителя.

Описание на ползите от течност стъкло

Той е удобен да се прилага тази полски с лесно и икономично приложение. Отзиви на течно стъкло Силан Guard, Уилсън подсказва, че raspolirovka показва отлични резултати, а не с лошо качество на скъпи продукти.

Тялото на колата ще се появи дълги свойства превъзхожда Shine, която ще продължи една година. Много експерти са на мнение, че гаранцията на водо-отблъскващ ефект се получава благодарение на заявената органичен филма. Тя се появява на области на веществото за кандидатстване.

ще бъде осигурена дългосрочна защита на превозното средство от атмосферното нестабилност. Повърхността на колата е чист.

ползите от “силан”

Ако използвате полски, той дава следните опции:

  • гарантиране на устойчивост на влага.
  • поведение полиране работи върху превозни средства от всякакъв мащаб.
  • Лекотата на прилагане на състава, който осигурява минимален период на изпълнение.
  • Възможността за депозиране на няколко слоя.
  • Ползите за получаване на покритието, което е много по-дебел восък.
  • Дългосрочната ефект след третиране на повърхността на превозното средство.

Преглед потребителски мнения Силан Guard

Преди да купите нов продукт, е желателно да се научите мнението на течни стъкло Силан Guard, плюсовете и минусите от употребата му.

Потребители възприемат като средство за спасение на машината и портфейла. Те вярват, че не е необходимо да се притеснявате, ако появата на колата не е приятен за окото. Това е лесно поправимо, защото можете да си купите и прилага ново вещество – единичен течен компонент Силан Уилсън стъкло гвардия, която прегледи са най-вече положителни. То не изисква специални разходи, тъй като цената на новите елементи на разположение и много скъпи (около 1000 …). Трябва да си купя, за да помаже мястото на колата, която не беше добро, и колата ще изглежда като нов.

Сред предимствата на именувани отличен, показателите за успешно представяне, недостатъкът е трудността за намиране на такъв продукт за покупка.

Много хора купуват лекарството под формата на еднокомпонентна течност Силан Уилсън стъкло Guard, което бяхме чули от колеги. За да купите нещо ново, като Уилсън Силан гвардия в онлайн магазин.

Ако колата е червена, много щети по случая и те са много забележими, въпреки че дълбочината им не е критично, но на външен вид може да се влоши значително. Тогава човекът идва на ум за полиране на превозното средство.

При използване на полските потребители съобщават, че по-малко от час, тъй като колата ще бъде трудно да се намери. Тя ще блеснат като новозакупени. Delight блестящо на слънцето и изчезването на почти всички драскотини.

Също така купувачите на полския известие, че течният Силан Уилсън стъкло гвардия, положителни отзиви за които могат да се намерят на много сайтове, а дори и предпазва от прах и мръсотия. Сега не е нужно толкова често, за да отидете на автомивка.

Оставянето реални отзиви за течен Силан Уилсън стъкло Guard, минуси на потребители на приложения считат нерентабилна използването на този полски, като половината от бутилката в едно приложение. Те биха искали да видят това достатъчно дълго време употреба полски език.

Стойността на полския течност Силан Уилсън стъкло гвардия, който разглежда предложеното в статията, но тъй като фазата на полиране изисква систематично прилагане, финансово, че не е много печеливша. Бих искал да използвам за придобиване на по-дълъг период, за да се осигури отново красотата на превозното средство.

Прегледите казват, че течната стъклото може да бъде успешно се използва за всички шофьори. Той е отличен дизайн, който подхожда на всяка съвременна потребителите. За да закупите тези продукти не е толкова лесно. В магазина ще намерите трудно. Но в онлайн магазини, такива присъди изобилстват.

Целта на еднокомпонентни течни Силан Уилсън мнения чаша охрана, които изучават, се изчислява за тези части от колата, докато тялото му. Технология прилагане на полския е проста, да вземе малък слой, който ще бъде невидима на пръв поглед, но ще подобри външния му вид.

Какъв е ефектът от прилагането на тази течност стъкло? С допълнително покритие на повърхността на превозното средство ще блеснат като той просто се изтърколи от линията събрание. Сега колата няма да се страхува от надраскване, прах, мръсотия и вода. Ако е необходимо, измиване на автомобила, този полски няма да се измие за първи път.

Можете да вземете инструмента в каквито и да било вариант цветове, класовете и за всички размери на транспорта.

Отзивите на клиентите на течно стъкло Уилсън Силан Guard постоянно изразени виждания за трудността да купуват такава новост в автомобила. Много по-лесно да го поръчате онлайн.

Следва да се отбележи, че прилагането на полски, направени в съответствие с уникална технология, имат вкус машината. Колата отново поема солидна визия, много чиста и защитена от външни прояви. Възможно е да се постигне актуализациите на каросерията на автомобила.

Отзиви на клиентите на течно стъкло Guard, Уилсън Силан, чиито предимства са посочени по-често, в повечето случаи са положителни.

Предимства на новостта могат да бъдат наречени висока производителност, възможност за защита на организма от леки наранявания, се върнете към предишната си блясък и блясък, гъвкавост за различни превозни средства марки и модели.

Мнения, че течният Силан Уилсън стъкло гвардия – измама с рекламна цел не са толкова чести. Те подчертават, че в бутилката ясно бързо губи свойствата си, когато се използва полиращия може да се прояви алергични реакции.

Можете да учат и обратна връзка от Уфа на течно стъкло Силан Guard.

Понякога потребителят има опит в използването на много коли, тъй като доста често ги променя. Причината за тези манипулации, бързата амортизация на автомобилната тялото, така че да се изключи възможността за извънредни ситуации.

Често можете да отидете в командировка на транспорта. Връщайки се отново и отново да се мисли за следващата смяна на превозното средство. Факт е, че когато колата има малки драскотини и пукнатини, те попадне прах и влага, покритието започва да се съборят, поддаване на последиците от ръжда и корозия. Това означава, че ние трябва да намерим инструмент, който ще бъде в състояние да предотврати нови наранявания и защита на повърхността.

Ако не искате отново да промените колата, който вече се използва, можете да прочетете за специален инструмент, който полски тялото на течност Силан Уилсън стъкло Guard, истинската, която отзиви са положителни. Тя може да помогне да се промени решението и да даде втори шанс на колата си.

Течно стъкло Силан Guard за мнения и метода на приложение е много добро средство за придобиване. Тя има за последица, обхващащ, като пластмасово фолио. Тя включва компоненти на силициев диоксид, който помага да се защитят автомобилната повърхности от надраскване, пукнатини, загуба на блясък.

Можете да се свържете с водоустойчив ефект. Прилагането на този полски важи за автомобили с всякакъв размер и цвят. Тя може да бъде приложена и към универсалната тялото апликатора.

Важно е да се завърши работата бързо, за да отворите флакона възможно най-малко при контакт с въздуха.

За стъкло течни мнения Силан охрана и ръководство, което е прикрепен към продукта, за да покаже, че откритият восък не съхранява добре. Поради това е препоръчително да се пръска веднага след разпечатването.

рожден ден момче, което обича автомобили, можете да вземете подарък за този въпрос. Ще бъде в състояние да си купи нещо качествено и да се инвестира в бюджета, ако ви изберат за нов универсален инструмент – течност стъкло, което значително променя красотата на колата. След прилагане на полския ще остане само приятни впечатления. Особено ще оценят лекотата на използване на това вещество и качеството на повърхността след приключване на работата. Това означава, че със сигурност можем да препоръча на шофьорите, че е достоен.

Резултатите Силан охрана

Използването на течни Силан стъкло охрана, ревюта, плюсове и минуси, които разгледахме в тази статия. След изучаване на предложената информация ще може да се правят изводи по отношение на закупуване да се грижи за продължителността на употреба на любимия си автомобил.

За извършване на работата по полиране повърхността на колата успешно можете с ръцете си. За да направите това, внимателно прочетете текста на статията и инструкциите за употреба на веществото.

Съвестина Първанова

Съвестина е 36-годишен личен треньор, който се наслаждава на хокейната, медитативната и безпилотната фотография. Тя е светла и дарява и може да бъде много садистична и малко садистична.

Тя е мюсюлманка в България. Започва да учи спортна наука в колежа, но никога не е завършила курса. Тя е обсебена от четене.

Физически, Съвестина е в доста добра форма. Тя е средна височина със светла кожа, червена коса и кафяви очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. След като майка й починала, когато била млада, тя била отгледана от баща си

В момента тя е единична. Съпругът й е Тайлър Камерън, който е на 8 години по-възрастен от нея. Те се разпаднаха, защото Кристин се чувстваше заплашена от интелигентността на Съвестина.

Най-добрият приятел на Съвестина е личен треньор, наречен Мириам Симс. Те са неразделни. Тя също се мотае с Мати Стенли и Таня Чандлър. Те обичат да изучават нови езици заедно.

Може също да харесате...