Красота

Realquit – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

Не всеки е в състояние да се отървете от тютюнопушенето чрез собствената си воля, и да се откаже от лоши навици желание. Хората прибягват до различни хапчета, лепенки, дъвчене хипноза и други средства, без да получим желания резултат.

Цената на магнити Realquit

Какво е Realquit

Напоследък има нов уникален инструмент, който е достъпен за всеки, който иска да се сбогува с навика. Realquit (Realquit) са представени под формата на набор от магнити, които са фиксирани в определени точки на ухото, където разположени отговорни за желанието на човек да пушат нервните окончания.

Основата за развитие на това устройство, предвидена доктрината, че ухото съдържа много точки, всяка от които съответства на определена част от тялото. В резултат на изследванията тази връзка се потвърждава, тогава е лечение с акупунктура, масаж, обгарянето с билки или електрическа стимулация на различни точки на ухото, която е отговорна за конкретен орган.

По-късно тази методика стана главницата в китайската медицина, а малко по-късно в ушния канал терапия (акупресура техника) е официално одобрен от американски лекари, след което хиляди рехабилитационни центрове са започнали да използват тази техника.

Друго постижение на базата на принципа на аурикулотерапия, магнити са Zerosmokе.

Как Realquit

Горният слой на магнити се състои от позлатени (24 карата), което предотвратява появата на алергични кожни реакции. Магнитите оказват натиск върху определена точка на ухото, която е идентична iglorefleksoterapevta ефекти. В резултат на носенето магнитите започва с активирането на отделни области на мозъка, които засягат тютюн зависимо лице.

Използвайте магнити когато това е възможно, тяхното използване не повлияе на обичайния режим на работа или развлечение, не е необходимо предварително да медицински консултации. които не са предвидени Противопоказания за едновременно лечение с някакви лекарства.

Как да използвате Realquit

като свойства на взаимно привличане, магнитите държат твърдо на ухото. По-малката магнитът е разположен във вътрешната част на ухото, и магнит повече нужда да се направи отвън. За да използвате инструмента Realquit нужда ежедневно носене време трябва да бъде четири часа. По-малко от два часа, носещи магнити не се препоръчва, а най-хубавото, по време на тяхната експозиция, пациентът е в състояние на покой, ако е възможно.

Очаква се, че за три седмици възможни пълно отхвърляне на цигари, също biomagnify да има обща лечебен ефект върху организма се дължи на съдържанието на благородни метали, както и уникално съдържание вътре магнитите.

основните предимства Realquit

Основните предимства на магнити, които позволяват да се започне живот без тютюнопушене, принадлежат следното:

  • прилага тях може един човек на всяка възраст, без да причинява вреда на здравето;
  • магнитите Realquit помогне на човешкия мозък бързо да се прекъсне навика на тютюнопушенето и притъпява желанието да се търсят никотин (и впоследствие да го снеме напълно) в стресови ситуации, най-често, когато искате да се пуши;
  • предизвика странични ефекти;
  • магнити, монтирани върху ухото, не предизвикват дискомфорт;
  • хората да се отървете от лошите навици в режим на спаринг, без да излагат на стрес върху тялото си и нервна система.

Какви промени са наблюдавани след прилагане на Realquit

New ефективно средство за пушене, не означава отказ от тютюнопушенето. През първата седмица на лицето продължава за пушене, както обикновено, но постепенно намаляване на броя на цигари пушени, и не е същото, необходимостта от тях. 3? 4 седмици напълно загубен желанието за пушене.

Много са вече на практика опит за въздействието на biomagnets и бях много доволен, тъй като те наистина да ви помогне бързо и лесно да забравите за пушене, без да причинява психологически стрес и напрежение.

Противопоказания средства от пушачи

каталози на терапевтичната серия Realquit не може да се приложи към жените в позиция на бременност и хора, които са инсталирали дефибрилатори и пейсмейкъри или други електромедицински устройства.

Комплект от две biomagnets днес е най-ефективният начин да се отърве от зависимостта от никотина без странични ефекти, като наднорменото тегло и разбивка.

Цената на набор от уникални забавни магнити, в сравнение с колко пари пушач харчи за цигари и какви вреди никотин причинява за здравето. Сега всеки, който иска да забрави за зависимостта от тютюна, може да го направи.

Съвестина Първанова

Съвестина е 36-годишен личен треньор, който се наслаждава на хокейната, медитативната и безпилотната фотография. Тя е светла и дарява и може да бъде много садистична и малко садистична.

Тя е мюсюлманка в България. Започва да учи спортна наука в колежа, но никога не е завършила курса. Тя е обсебена от четене.

Физически, Съвестина е в доста добра форма. Тя е средна височина със светла кожа, червена коса и кафяви очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. След като майка й починала, когато била млада, тя била отгледана от баща си

В момента тя е единична. Съпругът й е Тайлър Камерън, който е на 8 години по-възрастен от нея. Те се разпаднаха, защото Кристин се чувстваше заплашена от интелигентността на Съвестина.

Най-добрият приятел на Съвестина е личен треньор, наречен Мириам Симс. Те са неразделни. Тя също се мотае с Мати Стенли и Таня Чандлър. Те обичат да изучават нови езици заедно.

Може също да харесате...