Новини

PostureFixerPro – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

Здравейте! Днес ще говорим за един необичаен и ефективно устройство за коригиране на стойка, че на коректор, PostureFixerPro.

Купих този коректор, за да се отървете от болки в гърба, които току-що получих заради заседнал работа.

Как поза коректор, аз ще ти кажа в моя преглед.

Обща магнитна стойка коректор, PostureFixerPro

За какво е

Много съвременни хора голямата част от деня прекарват в седнало положение, които имат лоша стойка. А гърбицата е не само разваля външния вид, но често е причина за здравословни проблеми, които познавам от първа ръка.

Тези проблеми включват силна болка в областта на шията и долната част на гърба, както и аномалии във вътрешните органи като белите дробове, сърцето, стомаха, което, ако неправилно положение на костите на скелета изпитват прекомерен натиск. Така, че е ясно, че да се коригира неправилната стойка е необходимо, и това е за тази цел, предназначена магнитен коректор.

Как PostureFixerPro

С дизайн, той прилича на къса жилетка. Той е плътно фиксиран върху тялото използване презрамки и широка еластична лента, снабдена със запушалка Velcro.

коригиращата е направен от издръжлив и еластичен синтетичен плат. Материалът е хипоалергенен и доста тънък, така че може да се носи на голо тяло, тя се крие под дрехите си. Също така включването на продукта дванадесет мощни магнити, които имат благотворен ефект върху тялото. Силови вградени магнити от 800 Гаус.

Как да изберете размера

коректор се извършва в два размера – S-М и L-XL. Правилният размер се избира въз основа на дължината на обиколката на талията. Първият размер ще се побере в обиколката от 60 до 81 cm, а вторият – от 81 до 102 cm

Инструкции за употреба PostureFixerPro

За да се гарантира, че този коректор е помогнал да се коригира стойката, трябва да се постави на гърба и поставете правилно.

Тя работи по следния начин:

 • Горната част се закрепва върху раменете с каишки.
 • Продуктът е в гърба на вмъкнати магнитите в близост до тялото, като плътно, колкото е възможно, но не предизвиква болка.
 • Долната част е закрепена в кръста с колан с велкро.
 • Може да се носи на голо кожата или в горната част на облеклото. Жените трябва първо да се поставят на сутиена, а след това поза коректор.

Мъжът с грешна поза, е препоръчително да се носят на поза коректор за целия ден, без значение какво прави – работа, почивка или за извършване на домакинска работа. Въпреки че ефективно ще подкрепя гърба и не пречи на движението.

Времето за износване на коректор, зависи от степента на навеждам се и тежестта на проблемите, свързани с него. При лека корекция сколиоза, за коригиране на стойка изисква около месец. След това, на гръбначния стълб ще “помни” правилната позиция и да я поддържа себе си. В този случай това е от време на време ще трябва да се носят, за да се предотврати.

Как работи PostureFixerPro

Тази поза коректор работи в няколко направления:

 1. Първо, ремъци продукти леко дръпнете раменете назад. Това помага на човек да се простират на гърба и се заключва тялото в правилната физиологична позиция. Поради това, хората, които използват коректор няма да могат да мърляч и придобие правилната поза.
 2. На второ място, вградени лечебни магнити създават мощно електрическо поле, което подобрява циркулацията на кръвта в мускулите на гърба и ги води в тон. В резултат, мускулите на гърба ще се засили и ще бъде в състояние да поддържат гръбначния стълб в правилна позиция.
 3. Трето, магнитно излъчване е от полза за цялото тяло, като това помага за намаляване на подпухналостта, възстановява нервната система, положителен ефект върху сърцето.
 4. OL>

  Така магнитното коректор има върху човешкото тяло комплекс ефект:

 • възстановяване на правилното линия на гръбначния стълб;
 • елиминиране на болка във врата, долната част на гърба и гърдите, причинени от неправилна стойка;
 • подобряване на циркулацията на кръвта и лимфата в мускулите на гърба;
 • укрепване мускулна корсет.

Това означава, че редовната облечен коректор помага за постигане на следните резултати:

 • корекция на стойката;
 • да се освободим от болката;
 • подобряване на общото здраве;
 • увеличаване на външния вид на силуета.

Противопоказания за използването на PostureFixerPro

Този коректор е изработена от хипоалергичен материал, както и въздействието на магнитите е безобиден, така че продуктът ще отговаря на почти всички. С изключение на следните случаи:

 • всеки период на бременност;
 • локални заболявания на кожата;
 • използването на пейсмейкър;
 • ниско кръвно налягане.

Как да се грижим за нея PostureFixerPro

Магнитна стойка коректор, PostureFixerPro не е капризен обжалване. Прикрива трябва от време на време да се почисти от замърсявания. Вие трябва да направите ръчно или машинно пране в хладка вода с мек почистващ препарат. Също така позволи на избелване. След измиване трябва да изсъхне коректор по естествен начин, след което тя може да се използва отново.

Моят опит с коректор, PostureFixerPro

мога да кажа, че съм много доволен от този магнитен поза коректор, PostureFixerPro. Тя е много проста и лесна за използване. След няколко опита, аз научих бързо и правилно да определи, а сега той не ми дава някакъв дискомфорт. Аз го нося сутрин преди работа и носене и в нощта. Той поддържа гърба ми, те кара да се изправите раменете и гърдите и не мърляч когато се работи на компютъра.

В същото време, за други тя остава невидима под дрехите, така че всеки може да види моята красива поза, и коректора не осъзнават. Аз съм го носи в продължение на две седмици, а през това време болката е свързано по-рядко от преди, и да пази гърба направо се чувствах по-добре, дори и след отстраняването на продукта. Така стигнах до извода, че коректор наистина работи и може да го препоръча за правилна стойка.

достойнство PostureFixerPro

 • силни и гъвкави;
 • здраво закрепен към корпуса;
 • перфектно се адаптира към фигурата на човек;
 • не причинява неудобство при носене;
 • бързо и ефективно коригира стойка;
 • укрепва мускулите на гърба;
 • подобрява благополучие.

Правилната позиция е много важно, така че ако вие или вашите близки да имат проблем с Slouching, аз ви съветвам да не се губи време и веднага да започнете лечение. Това ще ви помогне безопасно и ефективно поза коректор, PostureFixerPro.

Съвестина Първанова

Съвестина е 36-годишен личен треньор, който се наслаждава на хокейната, медитативната и безпилотната фотография. Тя е светла и дарява и може да бъде много садистична и малко садистична.

Тя е мюсюлманка в България. Започва да учи спортна наука в колежа, но никога не е завършила курса. Тя е обсебена от четене.

Физически, Съвестина е в доста добра форма. Тя е средна височина със светла кожа, червена коса и кафяви очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. След като майка й починала, когато била млада, тя била отгледана от баща си

В момента тя е единична. Съпругът й е Тайлър Камерън, който е на 8 години по-възрастен от нея. Те се разпаднаха, защото Кристин се чувстваше заплашена от интелигентността на Съвестина.

Най-добрият приятел на Съвестина е личен треньор, наречен Мириам Симс. Те са неразделни. Тя също се мотае с Мати Стенли и Таня Чандлър. Те обичат да изучават нови езици заедно.

Може също да харесате...