Pantoflex - мнения, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?
Новини

Pantoflex – мнения, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?

Има противопоказания, се консултирайте с вашия лекар.

Хронична ставни заболявания не могат да бъдат излекувани напълно. Хората, страдащи от артроза или артрит, трябва постоянно да се вземат лекарства за облекчаване на болката и да забави развитието на патология. Но в интернет често можете да намерите хранителни добавки, които обещават да лекува болестта завинаги. Един от

тях се нарича Pantoflex.

Описанието на лекарството

За да се отървете от болки в ставите само за 10дни предлагат продавачите на крем Pantoflex. Той действа дължи на наличието в състава на елен рогата. Претендираните механизмите на терапевтични ефекти:

 • възстановява увредени тъкани на ставите;
 • лекува артрит и остеоартрит;
 • не елиминира болката и причината;
 • активира защитните сили на организма.

Според продавачи на Pantoflex, предимствата на средства са:

 • без странични ефекти;
 • възможност за пълно излекуване на заболяването (за разлика аналог, които намаляват само болката и други симптоми за кратко време);
 • рецепта на осемнадесети век (очевидно, продавачите смятат, че преди 300 години, медицината е разработен по-добре от днес).

Инструкции за употреба на лекарства

Pantoflex се нанася върху засегнатата става 3 пъти на ден. Третирането на всяко заболяване са еднакви. Тя трае 30 дни. Болката и други симптоми обикновено изчезват след 10 дни. Въпреки това, е необходимо да се продължи лечението. Това напълно ще възстанови хрущял и укрепване в резултат на което в ставите никога не нарани.

Кремът за фуги

Състои се от Pantoflex съдържа следните вещества:

 • хондроитин за подобряване на образуването на хиалуронова киселина, елиминиране на възпалителния процес, регенерация на ставния хрущял;
 • глюкозамин е да се подобри трофичните ставите, подобряване на тяхната подвижност, за предотвратяване на унищожаване, и обединяване на резултатите от терапията;
 • полезни витамини и масла за възстановяване на еластичността на хрущялната тъкан състоянието на млад организъм;
 • 17 растения за възстановяването на хрущяла, подуване и скованост на крайниците.

Източник на хондроитин и глюкозамин са рога.

Мнението на доктора

Pantoflex няма да ви помогне да се излекува болестта на ставите. Това са основните причини да

мисля така:

лош отбор. Силен> Твърди се, че всички последици от Pantoflex се изпълняват от елен рогата. Тъй като те са източник на хондроитин и глюкозамин. Това не може да е вярно. На първо място, тъй като глюкозамин еленови рога и хондроитин са много малко. В фармацевтични лекарства тях съдържа десет пъти повече за единица обем на крема. Тя не се помогне на човек да се отърве от съвместен патология. Второ, глюкозамин и хондроитин не са в състояние да възстанови хрущяла. Тези средства се използват в медицината изключително за симптоматично лечение на. Освен това, не всички заболявания на ставите, но само в случай на артроза. Това означава, че те могат да бъдат използвани само в дегенеративни процеси.

Други

вещества в състава на Pantoflex продавачи, ние не се отварят. Те са просто казвам, че има някои полезни витамини, масла и растения. Но вие можете да бъдете сигурни, че е това, което науката не знае масла, никакви билки или дори витамини, които могат да възстановят ставния хрущял или поне да се намали болката в патологията на ставите.

недостатъчен начин на използване. Силен> Pantoflex не се приема орално. Тя се прилага за фугата външно. Освен това, продавачите твърдят, че кремът може дори да се използва в патологията на тазобедрената става. Трудно е да се предположи, тъй като неговите компоненти могат да проникват и да достигне ставните повърхности – е, когато е повреден от патологичен процес на хрущяла. Дори в случай на остеоартрит на малките стави мехлеми и кремове не могат да имат значително влияние върху клиничното протичане на болестта.

медицина местни средства се използват при заболявания на ставите само като симптоматична терапия. Някои от тях за намаляване на болката или да се намали подуването. Прилагане на средства от групата на нестероидни противовъзпалителни лекарства или топлина

мехлеми. Аптеки са лекарства, хондроитин за местна употреба. Но те не са клинично-доказана ефективност. Проучванията показват, че се прилага върху кожата в областта на повредената ставите хондроитин или глюкозамин не намалява симптомите на заболяване, нито дори за подобряване на прогнозата на болестта.

нереално ефект. Силен> На официалния сайт на Pantoflex обещаеш нещо, което е невъзможно. Твърди се, че след един курс от 30 дни, си хрущял ще бъде възстановено. Това е невъзможно. Хрущялът има почти никакъв кръвоснабдяване. За да се възстанови само тези тъкани, които са в непосредствена близост до ставната капсула. Всичко, което е след това – не могат да бъдат възстановени. Това е основната причина, поради остеоартрит се характеризира с непрекъснато прогресивен ход и никога не излекувани. Всичко, което може да направите, за да забави напредъка й.

През последните години, лекарите са развитите страни са се научили да се възстанови хрущял. Но това се прави в лаборатория. Хрущялни клетки се извличат от човешкото тяло, се отглеждат, се записват на матрицата и чрез операция са поставени във вътрешността на ставата. Но тази процедура струва десетки или дори стотици хиляди долари. И това е само в чужбина, в клиники в Германия или Швейцария.

Можем ли да приемем, че крем-базирани еленови

рога на биха заменили толкова скъп и високотехнологични процедури? Само един много голям оптимист може да разчита на него. Както и, че най-добрите в света лечението на всички заболявания на ставите, се продава само в интернет. И, на цената на 1 рубла на пакет.

цена мехлем

Pantoflex струва 1 рубла. На официалния сайт вписана тази цена. Но безплатно мехлем никой няма да даде. Не може просто да се обадя и да поръчате по един пакет за 1 рубла. Условия на промоцията: купуват 2 опаковки от Pantoflex с пълна цена. И едва след това на третия законодателен пакет ще получите за 1 рубла. По този начин, в хода на лечението, включително корабоплаване, ще ви струва около 2,5 хиляди рубли.

къде да купя?

Pantoflex можете да си купите на официалния сайт. Това означава, че можете да поръчате чрез формата за обратна връзка. За това вие трябва да попълните всички полета във формуляра за поръчка и изпращане на данни. След няколко минути ще се обадя на консултанта. Той ще получи потвърждение на поръчката. Заедно с продавача, да решите колко опаковки от Pantoflex, което трябва да си поръчате. Тогава ти се обадя личните ви данни и адреса си ще изпрати парцела.

Източник: FoodLover.Ru
Автор: Вадим Geluk (лекар) EM>

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...