Orthofix - коректор, ревюта, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?
Новини

Orthofix – коректор, ревюта, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?

Orthofix – иновативен продукт, разработен от немската технология, която ще ви помогне безопасно и ефективно да се отървете от халукс валгус без помощта на хирург. Автобус крем лек съвместен буца и възстановяване на увредена тъкан.

Съдържанието

 • 2 Когато използването Orthofix?
 • 3 Какво е Orthofix и как това ще

  помогне?

 • 5 Как да използвате Orthofix?
 • 6 Къде да купя Orthofix?
 • 7 кленти

Hallux валгус: появата и причинява Orthofix

Hallux валгус, в говоримия език, а кривината на първия пръст на крака. Тази скръб засегнат повече от жените: наднормено тегло, неудобни обувки, обувки с токчета и слаби връзки – всичко това води до развитието на неприятни болести. По-рано, като деформация е невъзможно да се излекува без операция, но благодарение на съвременната технология, експертите са разработили специални гуми с крем, който ще ви помогне да се възстанови здрав вид на крака.

Експертите имат много години изучаване на проблема с халукс валгус, на Valgus той се нарича думата, защото на латински “валгус” е кривината, и “Hallux” палец на крака; и изследването доказа, че в повечето случаи, можете да направите, без операция, най-важното правилно да вземете лечението, особено ефикасни лекарства в ранните стадии на болестта.

Лекарите смятат, че една от основните причини за развитието на деформацията на първия пръст на крака, е наследственост. 85% от хората, страдащи от апартамент, до 30 години започва да се развива hammertoe. Това е така, защото изправянето на сводовете на ходилото, води до нарушаване на биохимични процеси в костната тъкан на крака, когато се движат. В резултат на това в организма започват да се развиват патологични и компенсаторни процеси, които водят от своя страна до отхвърляне.

Странични фактори и причини, които “са имали ръка” за развитието на това заболяване са: тегло, пол, обувки, системно заболяване, и професия

.

И така, първата неблагоприятен фактор е наднорменото тегло. Наднорменото тегло създава не малко проблеми в ежедневието, но освен това, той влияе директно върху нашето тяло и се отразява на качеството на здравеопазването. Как? Нека започнем с факта, че тя води до развитието на сърдечно-съдови заболявания, захарен диабет, проблеми

в опорно-двигателния апарат, като костите са дадени много голямо натоварване. В действителност, за последната причина, и често е деформация на стъпалото. Не издържат на голямо тегло, фугата е огъната, се простира навън, и се формира на повърхността грозен и болезнен тесто. Между другото, палец, не е твърда кост и хрущял, поради което той е толкова податливи на въздействието на негативните фактори и деформации.

Втората причина е секс. Докато мъжете се задоволяват с удобни маратонки, ботуши и джапанки, пуснати на чорапи, момичета сами измъчвани с всички видове модни изречения. Нищо чудно, че, може би, е израз на “мода присъда”. Някои модни решения са наистина “осъдени” нашето здраве в развитието на патологични процеси. Нашите скъпи жени, се стремят всеки ден да впечатлят

мъжете красива, летящ разходка на високи токчета. В същото време, напълно забравяйки, че в допълнение към красотата и сексуалността, това Shoe “дава” на момичетата неприятни подаръци:. Уморени крака, разширени вени, и изкривяване на ставите

Същото важи и за неудобните, тесни обувки, които между другото са всички иглени нос обувки, което търсите крак вече. Най-силния пол не се измъчват с такива мъчения, въпреки че също може да “печелят” себе си до такава болест, злополука, когато играеш футбол, баскетбол или повреда на фрактури.

Четвъртият причина системни заболявания. Наличието на едно заболяване, много често води до развитието на другия. В случай на валгус деформация, едно и също нещо се случва. Тази “бутане” заболяване е артрит – болезнено заболяване, което се развива най-вече при по-възрастни хора и носи много неприятности. На крака на пациента, разработен ревматоидни възли, пръстите стават “чук-като” външен вид, развива валгус деформация на първия пръст на крака. Особено опасни ревматоиден и подагрозен артрит видове. В първия тип, човек в 60% от случаите деформира малките стави, и в този случай, деформацията е симетрична в природата. Това означава, че

пациентът разработен валгус деформация на двата крака. В подагра, ситуацията е малко по-различен, човек е виждал от време на време се пристъпи на болка в засегнатия район, в общи линии, това е метатарзофалангеалните ставата. Поради нарушение на метаболизма на пикочна киселина в ставите започва да депозитите сол, което води до изкривяване на ставата. Между другото, валгус деформация, на пръв поглед, може да бъде объркан с подагра. Така че при най-малкото отклонение, че е необходимо да се консултирате с квалифициран специалист.

Последният фактор професионалиста. Не само бездействие може да доведе до заболявания на опорно-двигателния апарат. Урок балет – причина за много заболявания на ставите и сухожилията, един от тях е кривината на големия пръст на крака. Балерини знаят, че в подножието е тяхната най-уязвимите място, тя представлява основен “Strike” и натоварване по време на танца, така че не е чудно, че дори и момичетата в повече от двадесет години може да се развие болестта. И ако болката ще прониже танцьор по време на турне или преди представление? Ето защо е необходимо вид на тялото си и да забележите промени в здравето.

При използването Orthofix?

Valgus деформация не настъпва внезапно. Това е дълъг процес на промени, които могат и трябва да бъдат отбелязани в

първите етапи, а след това да ги поправи, не е трудно, и ще се върна по-красиви и здрави крака.

Заболяването започва постепенно, обикновено на лицето започва да се чувства болка в засегнатия място, и болката е тъпа и постоянна. Болката ще се задълбочава с времето, особено по време на дълго ходене, бягане или носенето на тесни обувки. походката промени пациента, стават тромави. Освен това, вие трябва да изберете обувки, защото костите не дава твърде много, за да “броди”.

В първия етап, на лицето се формира една грозна буца в предната част на ставата на големия пръст на крака, не означава, че той предизвиква непоносимо дискомфорт, но значително увреждат качеството на живот. Например, тесни обувки причинява болка, и дълго движение на краката дава болка в засегнатия район. През втория етап, хората вече изпитват болка в ставата, дори и в покой. В третия етап, болката само увеличава, а “кост” още по-деформиран. Четвъртият етап – най-трудно – се характеризира с пациентът има постоянен деформация на ставата на първото разширение пръст и стеблото, наличието на напречни плоско стъпало и високо ъгъла между първия и втория костите метатарзалните

.

Първите симптоми, които помагат да се определи отклонението са:

– директна издуване на пръст ставата;

– наличието на болка след ходене или тичане;

-. Зачервяване около ставите, възпаление на подуване на ставите

Забавено лечение може да доведе до сериозни последствия, например, до крайната деформация, хронична бурсит или артрит.

Какво е Orthofix и как това ще помогне?

Лечение халукс валгус е сложен процес, който изисква преди хирургична интервенция. Сега, за да се отървете от болестта може да бъде по-съвременни и безболезнени методи. Един такъв метод е превръзка или шина.

Orthofix – устройство, което ще ви помогне бързо да реши проблема и да се върнете крака точка, и за предотвратяване на рецидиви. Уникален превръзка е разработена преди десет години, но много лекари не вярват в ефективността и ефикасността на средствата, но с течение на времето, той печели популярност и в момента тя се използва активно в лечението на халукс валгус.

Устройството е проектирано от германски експерти. При разработването нападател, учените са се съобразили с физиологичните особености на краката и създават удобна скоба с надеждна ключалка. По този начин, когато носенето на фиксатора, лицето, почти не се чувства крака си, бинта повтаря извивките на ставите. В допълнение, в автобуса има специална вложка с различни концентрати от билки, които подпомагат възстановяването на увредените тъкани и облекчаване на болката. Купувачите имат предвид, че болката изчезва от първите дни на употреба. По-малко от един месец, ще бъде в състояние да се отърве от хронични заболявания и да си възвърне мобилността и замразени.

За разлика от повечето “ефективни” превръзки направени от твърди материали, меки тъкани Orthofix не perelavlivaet ставите и кръвоносните съдове. Поради това, човек не изпитва неприятно изтръпване на крака, докато носите шината. Бравата става почти “втора кожа”. В допълнение, на плата е доста тънък и приляга плътно до подножието, така че можете лесно да бъде в състояние да се носят презрамки при никакви обувки.

Фиксаторът е направен от естествен лен, защото от това си плътно до кожата, позволява на кожата да диша, така че стъпалото няма да се поти в горещо време, и превръзка може да се използва дори и през нощта. В допълнение, този плат, резето може безопасно да се пере – то няма да загубят форма и няма да разтегнете. Единственото условие е, че е желателно да се подложи на измиване на ръцете. Преди измиване е необходимо, за да получите специална вложка с лекарството и го сложи в сухо място, като мокра патрон е нежелателно. В пакета са допълнителни касети, които трябва да се променят, както е необходимо. Премахване и поставяне на гърба на касетата е много удобно, така промива превръзка може да бъде подложен на поне няколко пъти на ден.

Механизмът на действие Orthofix

превръзка, в допълнение към механичното въздействие върху ставите връщането към нормалното си място – има терапевтичен ефект чрез използване на природни съставки в специална вложка в предната част на ставата. Той съдържа концентрати от растения, които елиминират болката, отстраняване на подуване около ставата и инхибират възпаление. Поради растителен произход, такова изпълнение няма да доведе до дискомфорт и няма да доведе до нежелани алергични реакции от страна на пациента, така че шината е предписано дори за децата. В допълнение, биологично активни вещества, които помагат разтваря царевица Националните групи на потребителите, които често са образувани поради огъване или носи тесни обувки.

Роден хранителни концентрати, които се съдържат в касетите имат оптимална биоактивност и ефективно действат върху болното ставата, и кръвоносните съдове и сухожилия. Лекарството има сложна ефект. Противовъзпалително, регенеративно, аналгетик, регулиране, southbreakers в областта на деформация ставата

Състав на паста се състои от такива растения като корен на женшен, мента (има охлаждащ ефект, който помага за “замразяване” и за облекчаване на болката), морски зърнастец плодове (подобрява регенерацията на тъканите), амарант (стимулира кръвообращението и помага да се отървете от остеопороза), lofant анасон, вар.

С помощта на превръзка, че е възможно да се възстанови напълно естествената анатомична форма на арка крак и да се предотврати или да се отървете от мазоли и мазоли. Три седмици по-късно, краката ще заблести с здраве и красота.

Как да използвате Orthofix?

При закупуване на наркотици на официалния сайт, клиентите могат да научат всичко за правилното използване на средствата от съветник. Управител е на място през целия ден, така че винаги можете да го зададете въпросите си в Skype, както и чрез текстови съобщения. Освен това, пакетът включва и подробно ръководство с стъпка по стъпка обяснение за това как да се сложи превръзка върху него, така че да не причинява дискомфорт. Също така ръководството казва как да се променят и специални медицински касети, които помагат за облекчаване на възпалението и болката.

Използвайте Orthofix може вече когато първите признаци на деформация, в този случай, е възможно да се отърве от изкривяването, и да се върне на анатомичната форма на стъпалото, буквално в продължение на 10-14 дни. Заложете по-късните стадии на заболяването, лекарството не е по-малко ефективен, само че лечението отнема повече време, но резултатите си заслужават. След лечение, пациентът ще забрави за усложненията и повторната поява на заболяването, в допълнение, терапевтичните ингредиенти подобрява храненето на тъканите, която служи като отлична превенция срещу други заболявания на опорно-двигателния апарат.

Според експерти и клиенти, стабилен ефект от лечението се постига при постоянна носенето на скоба. Това не означава, че тя трябва да бъде поставен върху един път и никога не се отстрани. Лекарите препоръчват да се даде на останалите крак, само докато подложени на лечение, вода, или, за да се измие коректор или сменяте касетата. На първо място, по този начин ще се облекчи подножието от излишен стрес върху болното фугата, и второ, да ускори регенерацията на кожата, благодарение на активните съставки, които са в кутията. В допълнение, ще се спаси от болката.

Между другото, броят на касети в пакета, достатъчно за целия курс на лечение, независимо от стадий на заболяването.

Предимство на Valgemetsa е, че тя може да се използва без лекарско предписание и помощ, като се постави превръзка е много проста. Лечението може да се извършва в дома, ефективността на лекарството се намалява от това.

Пакетът съдържа три вида патрони, те се различават по цвят и механизъм на действие. Трябва да промените им в зависимост от желания резултат.

 1. Green патрон съдържа такива растения като амарант, lofant анасон и вар. Това помага за облекчаване подуване, зачервяване, болка, възпаление на кожата, има положителен ефект върху горните епидермиса, възстановява тон на сухожилията и съдове.
 2. Жълта касета се състои от компоненти като женшен корен, бор гайка и облепиха плодове. Има антиоксидант и тонизиращ ефект върху ставите, стимулира кръвообращението.
 3. Red патрон съдържа такива естествени съставки като мента листа, цветя от мащерка и глухарче. Има най-интензивно действие на съставките му дълбоко проникване на засегнатата област и подобрява обменните процеси, помага за премахване на токсични вещества и остатъчни метаболитни продукти, възстановява функцията и структурата на нервните влакна.
 4. OL>

  Прочетете повече за действие, употреба и компоненти на лекарството може да се намери директно на официалния сайт на производителя.

  Къде да купя Orthofix?

  Лекарството се произвежда от немски специалисти, затова е много рядко в аптеките, а ако попаднете, тогава цената е необосновано висока. Това се дължи на редица данъци, които производителят трябва да плати, когато се експедират и продажби на продукти в друга държава. За да се избегне скай-високи цени, производителите са решили да продават продукта чрез Интернет.

  Мрежата има официален сайт тук, , който съдържа подробна лекарството, неговата употреба, състав. Освен това, на сайта може да се провери ефективността и безопасността на лекарството, което се дължи на съответните сертификати за качество. При поръчка от официалната ресурс, можете да сте напълно уверени в ефективността и пълнотата на лекарството.

  В пакета са касети за смяна три цвята, което е достатъчно, за двумесечен курс на лечение. В допълнение, има подробно ръководство за употреба. Превръзката трябва да е специална велкро ленти, които ще ви позволи да регулирате размера на нападателя.

  Производителите също обмислят как да се провери автентичността на лекарството. За тази цел те прилагат за опаковката Orthofix на специален код, че купувачът трябва да влезе в съответния формуляр. Резултатите от тестовете ще покажат дали има такъв пакет по принцип.

  Необходими са

  За да поръчате данни за контакт: име и номер на мобилен телефон или домашен телефон, електронна поща. След това изберете желания размер на наркотици да се избере метод и доставка адрес и натиснете бутона “Поръчка”. След няколко минути, трябва да се обадите на управителя да се изясни начин на доставка и потвърждение на поръчката. В рамките на една седмица или две купувачът ще бъде в състояние да вземе поръчката, като се обръща чрез наложен платеж.

  кленти Orthofix

  Дейвид, 36 години

  Поръчано Orthofix съпругата му, която започна да се оплаква от болка в ставата в близост до големия пръст на крака. Когато видя, че това започва да се деформира, а след това алармира и започна да се прилага за всички лекари. Е бил диагностициран с халукс валгус на ставата на първия пръст. И в един доста пренебрегван етап. Жената призна, че от дълго време се чувствах болка, просто не исках да отида на лекар, обвини всички симптоми на обикновените уморени крака след носенето на токчета. С една дума, лекарите заявиха, веднага трябва операция. След като прочетох в интернет за тази работа и какви са последствията могат да бъдат, ние решихме да се свържете с други професионалисти.

  В частния (чуждестранни) клиниката ни посъветва да се опита иновативно лекарство Orthofix. Тъй като възможността за носенето на превръзка ни устройва повече, ние се съгласихме. Болка жената се влошило и ние бяхме много щастливи, когато три дни по-късно, след като се разпорежда лекарството на сайта получихме парцел. Само за няколко часа, жена ми каза, че болката беше отстранен с ръка. През нощта тя робство също не са премахнати. По съвет на лекарите тя използва скоба постоянно, да се маха само по време на хигиенни процедури. Месец по-късно тя се похвали, че костта почти до мястото, и дискомфорта вече не се усеща. Лекарите съветват да се носят хонорар за още един месец, за да се регенерира напълно тъкан. Дори ми гледачки е достатъчно, за да се разбере – на наркотици работи! той предложи на всеки, който също страда от халукс валгус, но не искам операция.

  Alina, 23 години

  За съжаление, халукс валгус научих от първа ръка. Този проблем ме изпревари вече в двадесетте си години, а аз определено не съм щастлив. В началото ме предизвика естетически дискомфорт – издут съвместно, не рисувам краката на 36-ия размер. Това е особено забележимо на плажа или в басейна. Той стигнал до точката, че аз трябваше да отида в четиридесет градуса топлина в обувки, просто да се скрие грозната бум. Тогава дойде болката.

  Освен това нараства, особено болката усеща в костта след носенето токчета. След известно време трябваше да се откаже от елегантни обувки и прибягват до продължително лечение. Първата скоба е само изостря ситуацията – той преминава съдове, които причиниха още по-големи нарушения в подножието. Така че, когато бях посъветван Orthofix, аз се поколеба. Първото впечатление и усещане – много мека и удобна за носене. Аз все още не разбирам, тъй като на лайнера помага за облекчаване на болката, но тя работи! Няколко дни по-късно аз забравих за болката на всички., Вече не е изтръпнали пръсти, за да почувствате болка в ставите на крака, дори и ако трябва да прекарват по цял ден на крака (по професия съм фризьор). Определено препоръчвам този продукт за всички любители на високи токчета и фини крака!

  Ирина, 28 години

  Orthofix поръча почти веднага след бременността. Защото това беше през този период съм разработил кривина на костта. Аз съм момиче крехка, кости тънки, а след това теглото ми започна да се увеличава бързо, което доведе до такива последици. Заредете върху краката ми беше огромен, защото на практика целия ден прекарвам на краката си и дори по време на бременност не е възможно дълго, за да си почине. С една дума, виждайки бучката на крака, аз се завтече към лекар, който ми даде диагноза. Бебе на два месеца, тъй като, аз помолих за лечение, което не ми и бебето разделени. Лекарят е предписано Orthofix. Беше ме страх, че шината ще бъде неудобно или ще трябва да си купите широки обувки, но нищо не се е случило. Тънката устройството се вписва перфектно и не ми причинява дискомфорт, аз спокойно мога да отида за ежедневната си работа. Размер, между другото, може да се регулира чрез велкро, което е много удобно, защото с течение на времето костта се намалява и трябва да затегне малко превръзката. Що се отнася до патрони, аз се опитах всички видове и не може да се каже кой е по-добър. Те са обвинени в функции и ще допринесе за цялостна реставрация на крака. Лечението ми е все още в ход, но мога да посъветвам това лекарство за всички.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...