Новини

MagnuFuel – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

За мое голямо съжаление, времето, когато един литър бензин струва няколко цента, са отдавна отминали. Днес ние трябва да мислим за прехвърляне от личен автомобил до обществена заради икономия. Забелязах, че пътищата има много джипове с газови уредби (но този модел разполага с луксозен автомобил просто не съществува). Е, нас простосмъртните, а след това се какво да говорим? Съседът в гаража на кооперацията е бил посъветван да се опита MagnuFuel. По думите му, устройството помага за намаляване на потреблението на бензин за всяко превозно средство. Отидох на официалния сайт и нареди икономичен. Сега ще ви разкажа за резултатите от прилагането му.

Принципът на действие на MagnuFuel

малко по-напред на събитието – икономичен MagnuFuel гориво наистина работи, разбира се, не като в рекламата, но работи така или иначе. Хората, които чакат, че потреблението на бензин ще паднат веднага два пъти казват – безплатно сирене само в един капан. Може би ако имаше устройство значително намалява консумацията на петролни продукти, то отдавна щеше да използва големите производители на автомобили. Така че супер ефект, не се очаква, но компанията е спестяване!

Когато поръчах MagnuFuel представял някакъв горивен филтър. Мислех, че бензин ще мине през нея в малки дози, както е в инжекторите. Всъщност устройството работи и изглежда доста по-различно.

Когато донесоха, дори и малко разочарован – две ярки жълти петна по Sengoku и пластмасови скоби. Гледах видеото как да инсталирате и не очакваше резултата. След около една седмица на употреба забелязах, че са изчезнали при постоянното ритъма на двигателя. Преди малко, но постоянно подслушвани. Мисля, че може би това, което разтърси още прекъсна))) Не отиде купил променило филтъра и едва след това да си спомни за инсталираната MagnuFuel. Започната да следите колко харчат за бензин. Не знам дали след като сте сменили консумативи, но машината започна да се яде по-малко (около 10-15%). Изкачи до интернет, за да се чете, а като генерален мисъл.

Прочетете отзиви и, честно казано, не особено повярва. Мислех, че за да се провери, когато следващата планирана подмяна на консумативи.

Отзиви на клиентите по икономика устройство гориво

Въпреки съмненията повечето автомобилистите в ефективността на MagnuFuel, това устройство е доста популярен. Купих подложки на маркуча за гориво, защото е евтино. Цена ниско и ви позволява да се опита без да се засягат семейния бюджет. Ето защо в интернет много различни мнения, както положителни, така и отрицателни. Освен, е мнението на феновете на един свободен, може да се отбележи, че много шофьори резултат все още е отбелязано.

Аз също забелязах, че двигателят е престанала да “диша”. Имам чувството, че съм се изсипва в нея добро гориво, и след презареждане и то не се променя.

Как да инсталирате MagnuFuel автомобил

Тук е още една точка, която много шофьори да придобият такова устройство. Не е нужно да отидете на сто или дълго време ровя в двигателя. Нищо не е счупен и не може да се тревожи собствениците на автомобили под гаранция. Всичко е лесно поставяне и излитане.

Имам инсталационната процедура MagnuFuel отне точно 15 минути. Отворен капака, намерено маркуча за гориво и фиксирани двете половини на магнита със специални пластмасови скоби. Заедно с устройството са подробни инструкции, така че феновете правят наука не може нервен, не може да се обърка. Поддръжка на MagnuFuel не изисква – окачени в предната част на горивната камера и да чака ефекта

.

Какво имам в края MagnuFuel

няма да се забави дълго описанието на резултатите. Аз трябва да кажа, че те са различни от това, което е обещал на производителя.

На официалния сайт четох, че MagnuFuel:

  • спестява 20-25% от горивото;
  • предпазва двигателя от ниско качество бензин;
  • увеличава мощността на двигателя;
  • почиства отработените газове.

Това е очевидно преувеличено. Икономиите наистина са били, но не повече от 10%, което също е добър в рамките на цени на помпата. Основното предимство на гориво пт забелязах, когато се преминава на следващия РТ. Господарят ми се изсмя с жълти кутии на маркуча, но бях изненадан, когато той започна да се променя на филтрите. Те са много по-чисти, отколкото обикновено. Оказва се, че по-добре бензин наистина горят, без мащабиране в системата.

Не мога да си мълча за MagnuFuel на недостатъци. Производителят е написал, че устройството е подходящо за всеки автомобил. Аз не бих бил толкова категоричен. Да, Lanos, челната десятка е лесно, и е малко вероятно да доведе до проблеми, но силен магнит сред скъпо оборудване Mercedes или Volvo да напусне опасно. В този случай е по-добре да не се рискува с “мозъка” на машината.

Защо търсим надежден сайт MagnuFuel

Вероятността за придобиване на фалшиви е много висока. Говорейки с прости думи, може да набутам празните кутии и пластмасови скоби за няколко хиляди …. За да отворите и проверете устройството е малко вероятно да успее. По-добре да не рискуваме и веднага отидете на официалния портал. Платих MagnuFuel след поща разопакова пратката.

В края на краищата аз ще кажа. Разбира се, да се смята, че евтин малко устройство ще спести 2-3 литра на сто километра не е необходимо. картофи за гориво ще струва много по-скъпо, но да се поставят икономически най-малко може да направи по-малко вероятно да се промени свещи и да се тревожи по-малко за състоянието на филтрите. Освен това, цената ви позволява да експериментирате.

Съвестина Първанова

Съвестина е 36-годишен личен треньор, който се наслаждава на хокейната, медитативната и безпилотната фотография. Тя е светла и дарява и може да бъде много садистична и малко садистична.

Тя е мюсюлманка в България. Започва да учи спортна наука в колежа, но никога не е завършила курса. Тя е обсебена от четене.

Физически, Съвестина е в доста добра форма. Тя е средна височина със светла кожа, червена коса и кафяви очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. След като майка й починала, когато била млада, тя била отгледана от баща си

В момента тя е единична. Съпругът й е Тайлър Камерън, който е на 8 години по-възрастен от нея. Те се разпаднаха, защото Кристин се чувстваше заплашена от интелигентността на Съвестина.

Най-добрият приятел на Съвестина е личен треньор, наречен Мириам Симс. Те са неразделни. Тя също се мотае с Мати Стенли и Таня Чандлър. Те обичат да изучават нови езици заедно.

Може също да харесате...