Новини

Handy Heater – задвижван нагревател е енергоспестяваща

Handy нагревател – портативен дома бойлер, работещ на принципа на вентилатор. Тя се отличава с висока енергийна ефективност: устройството може да загрее кът за стая до 23 квадратни метра само за 15 минути. Въпреки това, той не изсушава въздуха, поддържане на комфортен вътрешен климат.

За да купите преносим нагревател Handy нагревател е удобно решение за тези, които са уморени от студа се дължи на недостатъчно отопление на дома или офиса. Компактни размери и ниско тегло ви позволи да вземете устройството с вас, задайте във всяка област на стаята или се движат сами по себе си. Устройството отговаря на международните стандарти за изискванията за отоплителна техника за качество и безопасност.

Използвайте случаи

А преносим нагревател с право може да се счита за най-гъвкав вариант за отопление на дома. Той е лесен за използване:

 1. В страната, ако тя се използва само в топлото време на годината. В селски къщи не винаги е препоръчително да се свържете централна система за отопление по време на застудяване е достатъчно, за да се превърне компактен вентилатор нагревател.
 2. На работа, ако в стаята е хладно, и системата за отопление не е силен. Portable фен е икономично използване на електроенергията, това ще осигури комфорт на всички работници и служители в стаята.
 3. В апартамента, за отопление отделни области. Чувство за студ в крайниците може да показва лоша циркулация, ниски нива на хемоглобин, заболявания на ендокринната система – ако някой от тези патологии човек се нуждае от допълнителен източник на топлина. За да я предоставят, можете да си купите бойлер Handy нагревател.
 4. OL>

  Портативният нагревателя не само осигурява комфорт, но и защитава здравето на всички членове на домакинството. Това елиминира вредни бактерии, гъбички и вируси във въздуха. Цената на устройството Handy нагревател за отопление е малко по-висока от стандартните нагреватели.

  Свойствата на модела Handy нагревател SPAN>

  За мнения, за преносим нагревател в къща Handy нагревател характеризира със следните особености:

 • компактни размери;
 • лесно регулиране на посоката на топлинния поток;
 • ефективно потребление на електрическа енергия;
 • бързо нагряване на въздуха в стаята;
 • защитен екран, осигуряване на безопасността на потребителя.

Основни характеристики Handy нагревател SPAN>

На официалния сайт на производителя осигурява спецификации за нагревател Handy нагревател:

 • отопление на помещения с обща площ от 23 m2 в продължение на 15 минути;
 • поддържа температурата на въздуха в помещението при +32 градуса;
 • вграден задно осветяване;
 • екран със защита от изгаряния;
 • миг включване;
 • намалена консумация на енергия (8 пъти по-малко, отколкото при използване на конвенционален нагревател, според производителя).

Как устройството работи Handy нагревател SPAN>

Как да заявите недвижими пътнически коментари, преносим нагревател Handy нагревател е хибрид на конвенционален вентилатор и нагревател. След свързване към електрическата мрежа тя произвежда поток от студен въздух. Отопление елемент бързо достига работна температура и да го предава на въздушния поток. Това се разпространява в цялата стая, създаване на комфортен микроклимат.

Отличителна черта на устройството е икономичен в консумацията на енергия. Това се дължи на използването на иновативни технологии, които намаляват случайна загуба на отопление на жилището. В резултат на това, устройството осигурява топлина в помещението 15 минути след включване.

Инжектиран поток от въздух позволява да се създаде постоянна температура във всички области на стаята. Поради това, устройството не трябва да се движат от място на място или да изберете специална зона за неговото инсталиране. Той не съдържа гориво пара, въглероден диоксид или въглероден окис и други продукти на горенето, така че е безопасно дори когато се използва в малко помещение.

Правилника за връзка и работа

Във всеки пакет на устройството е ръчен към нагревателя Handy нагревател. Преди да започнете работа на устройството, което трябва да прочетете внимателно този документ, проверка на оборудването и целостта на всички елементи. При наличие на следи от повреда, повреда на изолацията на намотката, за да включите уреда към мрежата, е строго забранено.

Тези, които са закупили Geeks, казват, че да се разбере правилата на неговата работа е много проста. Устройството трябва да бъдат защитени от шок, прах и влага. Той може да бъде свързан към отделно захранване 220-240 V.

Забранено е да използвате устройството, в непосредствена близост до вана, душ, басейн. Влажността на въздуха в помещението не трябва да надвишава 93%. В противен случай, на корозионните процеси ще доведат до необходимостта от не-гаранционни ремонти.

Забранено е да се оставите на бойлер без надзор, да я покрие с текстилни изделия, използвайте за сушене на дрехи. Препоръчително е да се инсталира устройство не по-малко от 0.5 m от запалими предмети, като завеси, мебели и синтетични материали.

Предимствата на нагревател Handy нагревател

нагревател за дома и градината Geeks бързо привлякоха вниманието на пазара на домакински уреди. Има няколко причини:

 1. преносимостта на устройството. Тя може лесно да се мести из къщата, само за отопление на района, където има наематели.
 2. Компактен размер. Устройството е лесно да се вземе заедно в надпреварата град AZ или държава.
 3. Простотата на работа. За разлика от централизираната система за отопление, радиатора не изисква дълъг и отнема много време инсталация -., Че е достатъчно просто да се включат
 4. Висока скорост на нагряване. Тя позволява да се намали значително времето на работа на уреда.
 5. Достъпна цена Handy Нагревател за ваканционни жилища. Това е сравнимо с други модели на отоплителната техника за дома. Но като се има предвид икономично потребление на електрическа енергия, новият продукт струва много по-евтино.
 6. защита от случайни изгаряния. Един специален филтър предотвратява нараняване на човек или домашни време на работа на нагревателя.
 7. Удобен контрол на топлинния поток. Устройството се върти в различни посоки, което позволява да се наблюдава специфична Паркинг зона.
 8. OL>
  Къде да намерим устройство Handy нагревател SPAN>

  Разберете къде да си купя енергоспестяване нагревател Handy нагревател, просто. Тя се продава на официалния сайт на производителя. За да поръчате преносим нагревател Geeks, достатъчно, за да оставите данни за контакт и адрес. Самото дружество организира доставката по региони и да докладва номера на песента.

Съвестина Първанова

Съвестина е 36-годишен личен треньор, който се наслаждава на хокейната, медитативната и безпилотната фотография. Тя е светла и дарява и може да бъде много садистична и малко садистична.

Тя е мюсюлманка в България. Започва да учи спортна наука в колежа, но никога не е завършила курса. Тя е обсебена от четене.

Физически, Съвестина е в доста добра форма. Тя е средна височина със светла кожа, червена коса и кафяви очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. След като майка й починала, когато била млада, тя била отгледана от баща си

В момента тя е единична. Съпругът й е Тайлър Камерън, който е на 8 години по-възрастен от нея. Те се разпаднаха, защото Кристин се чувстваше заплашена от интелигентността на Съвестина.

Най-добрият приятел на Съвестина е личен треньор, наречен Мириам Симс. Те са неразделни. Тя също се мотае с Мати Стенли и Таня Чандлър. Те обичат да изучават нови езици заедно.

Може също да харесате...