Новини

Dynamite – ухапването активатор, мнения, цена, от къде да си купят, оригинални, или то си струва?

Търся след всяка експедиция да се върне със солидна улов? Така че тя ви се изкачи на куката? С Dynamite, ще имате само един въпрос за риболов: “Къде да поставите производство, защото багажника не е достатъчно!”. Италиански инструмент оказва ефективно в морето, реките, езерата, блатата и други водни обекти. Тя може да се използва по всяко време на годината. Зима, пролет, лято или есен

Активатор Dynamite – 5 е компактен метални опаковки (всяка 7×5 см), което е специално вещество. Просто го използват и ще се изненадате!

Състав Dynamite

 • риба. Отговорно за целостта на лекарството, има ясно изразен ефект на свързване.
 • смлени частици в сладкарски продукти. Да не се използва, за да активизирам, приятен вкус и мирис (сладко, малко кисел, горчив или друг).
 • аромати. Направи материала по “естествен” и “естествен”, следователно не причиняват риба всяко подозрение.
 • На атрактант. Са основните средства активни компоненти. Терминът идва от латинската дума “Т”, което се превежда като “привличане”. Атрактанти са естествени или синтетични вещества, които причиняват миг реакция и насърчават риба да се движи към източника на миризмата

Вещества, които са част от активатора, разработени въз основа на научни и производство лаборатория ООД Fishingi. Инструментът се появи на пазара едва през 2015 г., но вече също блесна в света на професионалните рибари и любители.

Как работи Dynamite?

Как активатора хапят Dynamite ? Защо се смята толкова ефективна? Какво е уникалното е тайната на неговата ефективност? В развитието на активатора присъстваха биолози, химици, генетици, рибари и много други. Инструментът не е веднъж за изследване в лабораторията и реални условия. Можете да видите мнения за активатора Dynamite. Те са още едно потвърждение на ефективността. Принципът на действие може да бъде схематично е описано, както следва:

 1. Можете да използвате инструмента, където искате да започне продуктивен риболов.
 2. Компоненти на лекарството се във водата и започват да се “отвори”.
 3. вещества започват да се отрази на мозъка на риба в радиус от няколко километра.
 4. Компонентите на влиянието на активатор наведнъж някои зони да предизвикат активиране на реакциите на стадото, за самосъхранение и хранене.
 5. Самата риба “заблудим в училищата” и са изпратени на мястото на разпространение на активатора.
 6. Можете да поставите само по-висока скорост и успя да дръпне плячката!
 7. OL>

  Инструментът е 100% безопасни за хората, не причинява алергии и нежелани реакции. И риба тя действа точно като Коча на котка. Опитайте го и ще видите за себе си.

  Как да използвате динамит?

  Ако ще да си купя ефекта активатор на ухапване динамит сте загрижени за правилното прилагане.

  За спокойна риба

  1. Вземете обикновен стръв, която използвате за риболов.
  2. Премахване на капсулата.
  3. Добавяне получаването на дозата на 1 пакетче 2кг стръв.
  4. отново се разбърква всичко.
  5. Налейте във водата и изчакайте за големия улов
  6. OL> За хищническо използване риба е малко по-различен.:

   1. Вземете инструмента Dynamite.
   2. ги Намокрете с вашите примамки.
   3. Старт риболов.
   4. OL>

    Можете да си купите Dynamite и, за да използвате с жива стръв. За да направите това, се налива в чаша или друг съд с малко вода, добавете съдържание на пакета, “натопи” стръв и я видя на куката. Подробни инструкции за употреба е винаги върху опаковката на продукта, така че определено няма да се объркате.

    Какво означава Dynamite?

 • Засяга инстинктите на рибата.
 • я принуждава да остане в плитчини и плува право в ръцете си.
 • Прави процеса на риболов е приятна и продуктивна.
 • Дава ви шик улов, че можете да се хваля на вашите приятели и познати.

Ако не ми вярвате, погледнете в ляво в чест на ухапването активатор Dynamite. Дори по-добре, много снимки с шаран улов, щука, платика и други видове риба!

Къде да купя Dynamite?

Досега производителят не е успяла да достави активатора към магазините за ловци и риболовци. Но сезонът е скоро, времето изтича! Ето защо, ние ви препоръчваме да не губи време и просто да отидете на уеб сайта на компанията и да направи своята поръчка. След няколко минути за данни за контакт наричаме специалист за подробности за вашата поръчка. Няколко дни, вашият активатор ще бъде на пощата. Заплащане при получаване, пазете се от измамници!

Мнението на специалист Dynamite

Използва динамит активатора ефектът е вече 5 пъти в един сезон, ефективността е много доволен, рибарите оставят с пълни кофи с риба. Ефектът описва комплекс химични и биологични процеси, но истината е проста: хвърли въдицата на активатор в 10 до 15 минути по-плитки от риба. Всичко е на Bang, отива на въдицата. Хубаво е, че действието му продължава дълго време, т.е. някъде за 2-3 часа идват нови пасажи от риби. Обръщане главният инженер на производителя, те казаха, че този ефект е свързан с излагане на основните инстинкти: инстинкт стадо, търсенето на сигурност и места за хранене. Радвам се, че броят на доволните рибари се е увеличил значително, нови клиенти да пристигнат.

FONT>

Съвестина Първанова

Съвестина е 36-годишен личен треньор, който се наслаждава на хокейната, медитативната и безпилотната фотография. Тя е светла и дарява и може да бъде много садистична и малко садистична.

Тя е мюсюлманка в България. Започва да учи спортна наука в колежа, но никога не е завършила курса. Тя е обсебена от четене.

Физически, Съвестина е в доста добра форма. Тя е средна височина със светла кожа, червена коса и кафяви очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. След като майка й починала, когато била млада, тя била отгледана от баща си

В момента тя е единична. Съпругът й е Тайлър Камерън, който е на 8 години по-възрастен от нея. Те се разпаднаха, защото Кристин се чувстваше заплашена от интелигентността на Съвестина.

Най-добрият приятел на Съвестина е личен треньор, наречен Мириам Симс. Те са неразделни. Тя също се мотае с Мати Стенли и Таня Чандлър. Те обичат да изучават нови езици заедно.

Може също да харесате...