Потенциалност

Aqua Disiac – парфюм с феромони-цена на жените и мъжете парфюми

Сексуално привлекателен мъж прави външния му вид, глас, поведение, аромат. Търсенето на втората половина на подсъзнателно ниво, въз основа на подходящ, атрактивен аромат. Парфюм с феромони Aqua Disiac е проектиран специално за повишаване на сексуалното желание на партньора. Наличието на различни аромати, предназначени за мъже и за жени, тези парфюми могат да бъдат наречени еликсир на съблазняване, увереност и еманципация.

Кои са феромони

Феромоните наречени активното химично вещество образува в кожата на всеки човек. На гръцки език думата буквално означава “привличане хормон”. Феромони мъже и жени да кандидатстват за партньор вълнуващо, привличайки вниманието на противоположния пол. Между сексуална привлекателността на човек и броя те генерира “attractional хормон” съществува пряка корелация.

Разбира се, само феромоните не могат да гарантират вечен небесен любов, или дълга силна връзка, но сексуалното привличане, която предоставят. Благодарение на духовете с феромони може да бъде успешно съчетават сексапила на тялото и възможност да се насладят на изисканата миризмата. Предлага голям избор от тях са представени под марката Aqua Disiac. В допълнение към обичайните аромати марки гамата включва линия на Секси мускус диви животни, подадени 5 женски и 2 мъжки аромати на базата на мускус.

Описание фондове

Тази марка произвежда три варианта на парфюма – мъжки парфюм Aqua Disiac, дамски и универсален (унисекс). В допълнение към обичайната си форма, представени за продажба във флакон от 10 мл, производителят предлага концентрат на феромоните Aqua Disiac в малко шишенце от 8 мл. Във всяка посока създаден различни вкусове на Aqua Disiac копия на известни марки. Отделно от това, по-секси мускус див живот, основен компонент на който е мускус. Това е една тайна от жлези на сибирска кабарга, който се получава, без да навреди на животното. Тези духове, живот като Секси див мускус могат да бъдат приписани на тенденциите на последното десетилетие. Musk дава състава на топло, жизненост и чувственост.

Aqua Disiac бутилирано в стъклени бутилки, парфюм Опакован в стилна картонена кутия. Характерна особеност – наличието на ролката с която продуктът се прилага върху кожата. Това прави тяхната консумация рентабилни и да ги използват правилно.

Aqua Disiac бутилирано в стъклени бутилки, парфюм Опакован в стилна картонена кутия.

Парфюм Aqua Disiac е на маслена основа, което осигурява високо качество и трайност на аромати. Феромоните, които присъстват в състава на парфюми, получени изкуствено в лабораторията. Те са много ефективни и безопасни. Всички съставки на Aqua Disiac произведени и смесени с помощта на модерна висока точност оборудване във Франция. В допълнение към приятна миризма и способността на феромоните в техния състав, за да се събуди сексуалната страст и желание да се отбележи, такива важни свойства на духове, тъй като даването на самочувствие, освобождение, помощ при справянето с противоположния пол.

Как да използвате

Aqua Disiac – и рентабилно парфюм с феромони. За да получите по-забележимо в резултат от използването на Aqua Disiac, трябва да се спазват правилата, посочени в инструкциите. Такъв парфюм. Парфюм се прилага с помощта на валяк:

 • на кожата зад ушите.
 • Точка на импулса на китката.
 • подключични депресия.
 • площ

 • ракла.

Предимства на използване

Aqua Disiac има следните предимства пред обичайните парфюма:

 • маслена основа, като аромата на диви мускус Aqua Disiac дълго.
 • оборудване серия включва разнообразие от аромати, за да отговарят дори на най-взискателния вкус.
 • Концентрат на феромони Aqua Disiac има различен ефект и наистина превръща човек. Той помага да се повиши самочувствието, повишава настроението и сексуална възбуда.
 • ефективност. Поради валяк парфюм Aqua Disiac равномерно измерва и се разпространява върху кожата.

Секси духове от живота помощ, за да бъдат сигурни в себе си около противоположния пол.

 • достъпна цена марка продукти Aqua Disiac (400-1000) съответстват на високо качество.
 • Компактен пакет Aqua Disiac. Бутилка малък размер ви позволява да го вземете със себе си и да в малка дамска чанта.
 • Капак плътно затворени, което дава възможност за по-дълъг период от време, за да се насладите на любимата си песен.

Основното предимство на този инструмент. – възможност да се чувствате привлекателна и желана за противоположния пол

феромон все още не е напълно изяснен от учени. Разбира се, синтезирани в лабораторията на хормони може да действа не като произведени от човека. Но този парфюм не е безполезна. Използването им, една жена и един мъж да стане много по-уверени. Поради това, те привличат вниманието на противоположния пол, разкривайки без колебание индивидуалността и неповторимото очарование. Аква Disiac – духове, които ще ви помогнат да намерите сродна душа. Сред разнообразието от вкусове е лесно да се намери този, който ще доведе до партньора усещане за комфорт и съчувствие.

Коментари

Добави мнение

Anna, 40 години:

Aqua Disiac див мускус № 2 ми даде по време на работа. Тя не би ги купил. Това не е цената, тя е напълно достъпна. И тук е феромоните не бях сигурен. Те миришат хубаво – едно забележително флорални и плодови нотки. Важно е, че ефектът от Aqua Disiac наистина е! След 15 години брак, секс блясък с нови цветове.

Олга, 26

През последните години, предпочитам парфюм с феромони Aqua Disiac. Те ме привличат не феромони, но жизнеността и разнообразието от приятни миризми. Харесва ми компактен опаковката, икономично да се прилага и на адекватна цена. Не знам дали феромоните. Но определено Aqua Disiac – висококачествен парфюм на достъпна цена.

Съвестина Първанова

Съвестина е 36-годишен личен треньор, който се наслаждава на хокейната, медитативната и безпилотната фотография. Тя е светла и дарява и може да бъде много садистична и малко садистична.

Тя е мюсюлманка в България. Започва да учи спортна наука в колежа, но никога не е завършила курса. Тя е обсебена от четене.

Физически, Съвестина е в доста добра форма. Тя е средна височина със светла кожа, червена коса и кафяви очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. След като майка й починала, когато била млада, тя била отгледана от баща си

В момента тя е единична. Съпругът й е Тайлър Камерън, който е на 8 години по-възрастен от нея. Те се разпаднаха, защото Кристин се чувстваше заплашена от интелигентността на Съвестина.

Най-добрият приятел на Съвестина е личен треньор, наречен Мириам Симс. Те са неразделни. Тя също се мотае с Мати Стенли и Таня Чандлър. Те обичат да изучават нови езици заедно.

Може също да харесате...