Разкриване на партньорство

Вижте пълното разкриване на партньорство за компенсация и рекламно разположение за генериране на приходи.

Също така ще имаме актуализираната ни 2018 редакционна, рекламна и спонсорска политика, която ще видите тук.

С надеждата да спазваме указанията на СЗО, искаме да сте добре осведомени и да приемете следното относно рекламите и връзките за публикации на продукта на този сайт:

Всички / всички връзки на сайта (повечето от нашите връзки са вътрешни за добавяне на стойност на търсене към даден продукт / полза) са партньорски връзки, за които може да получим малка комисионна от продажби на определени продукти (цената ще остане еднакво за вас ).

Извършването на сайт има свързаните с него разходи и хостинг изисквания, за да го поддържат тези реклами и филиалните връзки са начин за компенсиране на тези разходи.

За всички партньорски връзки към продукт (не предлагаме директно продукти), това е нещо, за което сме използвали или проучили, и поддържаме или препоръчваме дори без компенсация.
Ще откриете, че голяма част от съдържанието ни е съсредоточено върху цялостното здраве и уелнес, но държи рязко око за всичко, което изглежда, че може да подобри или да подчертае решение за по-добър живот и качество на битието.

За пълна прозрачност имаме реклами в горната част, в страничната лента, в съдържанието и в дъното на статиите. Опитваме се най-добре да дадем на всеки един от нашите оценявани виртуални посетители по-добър отговор, отколкото преди да ни посетите. Качеството винаги е било наш приоритет, затова искаме да работим оптимално с пълна прозрачност относно нашия модел за рекламиране и приходи.
Моля, свържете се и ни уведомете как да подобрите. Ние сме тук, за да ви помогнем да служите (и да защитите) вашето здраве и уелнес, като предоставяте на хората възможност да споделят опит или да задават въпроси за широк спектър от практически продукти и решения за подобряване на живота.