Правила за спонсори на сайтове

Сайтът оценява факта, че компаниите за потребителски продукти имат значително влияние върху здравето на потребителите. Спонсорството на Сайта се осъществява под формата на реклама, която позволява на сайта да предоставя безплатно на читателите си информативно и подходящо съдържание.

Сайтът се фокусира единствено върху предоставянето на техните спонсори на възможности за предлагане на своите продукти и услуги на потребителите.

Мрежата има за цел да създаде платформа, която читателите могат да използват, за да се овладеят. Спонсорската политика позволява на мрежата да продължи да расте и да се разширява. Учебното съдържание, намиращо се на уебсайта, обучава читателите, които им позволяват да правят информиран избор за здраве и живот.

Сайтът разказва за различни теми, включително физическа активност, здравословна диета, безопасност и превенция и благополучие. Мрежата също така предоставя на своя читател съвети как да постигнем балансиран и здравословен начин на живот.

Цели на сайта

Мрежата има за цел да подобри здравето на читателите от цял ​​свят, като им предостави образователно съдържание за здравето.
Сайтът се фокусира върху разработването на надеждни и подходящи материали и инструменти за здравето. Образователното съдържание трябва да се основава на факти, скорошна научноизследователска работа и здравна статистика.
Мрежата също така се фокусира върху изпращането на своите читатели положителни здравни съобщения.

Редакционна политика и разработване на съдържание

Според правилата на мрежата, съдържанието е написано и преглеждано от неговите квалифицирани редактори по всяко време.

Разкриване на компенсация при партньорство

Разкриването се отнася за уебсайта на мрежата, включително, но не само, мобилни и онлайн версии на уебсайтовете на Сайта. Оповестяването се предоставя, за да разкрие финансовите взаимоотношения на мрежата с филиалите, спонсорите, рекламодателите и други трети страни, които се появяват на уебсайта.

Някои от статиите на уебсайта са свързани с определени услуги и ресурси, които се фокусират върху изграждането и популяризирането на марки и продукти. Мрежата принадлежи на индивидуални избрани партньорски програми. Той прави комисионна, когато читателят избере да закупи чрез предоставените партньорски връзки. Сайтът разкрива напълно връзката си с рекламодателите и уверява читателите, че всеки финансов стимул не влияе на публикуваното за продукта или услугата.

Филиалните страни подлежат на промяна по всяко време, когато Сайтът сметне за необходимо. Читателите могат да изпращат въпроси, коментари или притеснения на персонала на Сайта чрез онлайн формуляра. Потребителите могат също така да задават въпроси, преди да извършват покупка, чрез филиалните връзки, предоставени на уебсайта.

Читателите се съветват да не използват информацията, предоставена на уебсайта, като заместител на професионални медицински съвети или лечение за всяко здравословно състояние. Информацията, съдържаща се в уеб сайта, не трябва да се използва за диагностициране или лечение на някакво медицинско състояние без консултиране с квалифициран медицински специалист.